Низька ціна NFT Runestone після Airdrop Meme Coin

Низька ціна NFT Runestone після Airdrop Meme Coin

Runestone NFT Ціна підлоги обвалилася до 0,03 BTC після Airdrop Meme Coin

Ціна підлоги збору необоротних токенів (NFT) Runestone значно спала за останні 24 години після знімка, взятого на блок Bitcoin 840,269 для airdrop мем-монети власникам Runestone.

За даними CoinGecko, ціна підлоги збору NFT впала майже на 55% за 24 години, наразі становлячи 0,033 BTC (близько $2,168). Крім того, обсяг торгів колекцією за 24 години також знизився на 55% до 2,63 BTC.

Найвища ціна підлоги у всі часи для Runestone була зафіксована 11 квітня, коли збірка NFT на основі Bitcoin досягла ціни в 0,095114 BTC (приблизно $6,250). CoinGecko також підтвердив, що на 22 квітня усього в часткою є 112,400 NFT Runestone, утримується 75,540 унікальними власниками, а загальна капіталізація колекції становить $244,562,012.

Творець Runestone, Леонід, на платформі соціальних мереж X, звернувся до побоювань спільноти цифрових активів щодо падіння ціни підлоги NFT після знімка, заявивши:

”Неодмінно деякі люди з низьким IQ поскаржаться, що підлога Runestone падає після цього знімка. Це очевидно ірраціональне уявлення. Вам слід розглядати цінність Runestone як загальну вартість, яку ви отримали з неї після моменту, коли вам було зроблено airdrop або ви її купили.”

Леонід зазначив, що власники повинні враховувати той факт, що в загальному обсязі власники NFT Runestone будуть мати право на три airdrop, один з яких вже завершено. Творець зазначив, що слід “подивитися на загальну вартість DOG та всіх інших airdrops власникам Runestone при обчисленні загальної вартості оригінального airdrop Runestone.”

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, носить виключно інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання зазначеного контенту, продуктів або послуг. Читачам радиться проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути