Прокинувся Ethereum Whale: загадкове пробудження під півнем

Прокинувся Ethereum Whale: загадкове пробудження під півнем

Давній Ethereum Whale, який спав під півнем протягом дев`яти років, раптово прокинувся

Згідно з трекером криптоданих Whale Alert, давнє Ethereum гаманець, що був неактивним протягом майже дев`яти років, прокинувся, викликаючи цікавість та спекуляції в крипто-спільноті.

Звіт Whale Alert: `Неактивна адреса з попереднього майнингу, що містить 197 ETH на суму $622,685, щойно була активована після 8.7 років.`

Історія цього володаря Ethereum розпочалася в перші дні Ethereum, під час фази попереднього майнингу до офіційного запуску мережі у 2015 році. На той момент ETH торгувалася близько за $0.31, що становить всього $61 за ETH. Пройшовши до сьогодні, вартість гаманця ETH різко зросла до приблизно $622,685.

Після 8.7 років забуття, адреса ETH ожила, викликаючи спекуляції щодо ідентичності та намірів власника.

Власник може знову знайшов загублені ключі; час активації також може вказувати на стратегічне рішення `hodl`до цього моменту. Анонімність адреси ETH додає загадковості, не вказуючи, хто може бути першим відцінником ETH та що спонукало раптову активацію гаманця.

Це породжує безліч питань. Чому він залишався неактивним так довго? Що спонукало його раптове прокидання? Чи був це сигнал про наближення рухів на ринку, чи просто індивід чи сутність, що діє з особистих міркувань?

Ці питання залишаються без відповідей, що свідчить про те, що загадка навколо сплячої адреси ETH може бути не повністю вирішена наразі. Однак її раптове пробудження може бути нагадуванням, що несподіване завжди на відстані лише однієї транзакції.

На момент написання ETH зросла на 3.66% за останні 24 години до $3,175. Оскільки Ethereum знову дійшов до позначки в $3,000, джерела on-chain повідомляють, що гігантський кит вивів 10,119 ETH на суму $31.83 мільйона з Binance. Виведення сигналізує про наміри купити, тоді як вклади зображують зовсім інше.

Цей Ethereum кит купив 127,388 ETH на суму $405.19 мільйона з DEX і Binance з 8 квітня, з середньою ціною покупки практично $3,172.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути