Гонка на перший мінт нових Bitcoin Runes

Гонка на перший мінт нових Bitcoin Runes

Гонка на перший мінт у нових біткойн рунах

З лише кількома годинами до половинного зменшення біткоїну починається гонка за перші токени на новому протоколі Bitcoin Runes, що запускається поруч з цією квадреніальною подією.

Runes - це новий протокол для обміну токенами на Bitcoin, який дозволить користувачам `вдаряти` та мінтувати токени на верхній частині ланцюжка. Це схоже на експериментальний стандарт BRC-20, запущений минулого року, але, за словами винахідника протоколу Ordinals, вважається більш ефективним.

У будь-якому випадку, як і з подібними до NFT Ordinals, творці проекту зацікавлені в забезпеченні можливості одержання одних з перших мінтів токенів.

«Колекціонери та дегени люблять низькі числа», - розповів Decrypt псевдонімний історик NFT Леонідас. «З написів деякі з найцінніших колекцій були тому, що у них були низькі числа».

Як пояснив Леонідас, число написів менше 10 000 інтуїтивно вказує на те, що проект Ordinals був одним з перших на протоколі. Зважаючи на акцент на походження в блокчейні і на те, що багато ранніх проектів NFT та Ordinals скористались тим, що вони були серед перших, творці та трейдери бачать можливість бути серед перших на цьому очікуваному новому токен-протоколі.

Runes - новий протокол від творця Ordinals, Кейсі Родамора. Ordinals дозволили створення NFT-подібних «написів» в мережі Bitcoin, а стандарт BRC-20, створений на тій основі, дозволив створення обмінних токенів. Багато біткоїнів вбачають в Runes наступний крок для токенів на Bitcoin.

Так само, як перші видання книг, фізичні роботи мистецтва та колекції NFT, такі як CryptoPunks та Solana Monkey Business, колекціонери приписують цінність об`єктам за їх рідкість або вік.

З розробниками, що прагнуть надрукувати перші Runes, Леонідас очікує, що мільйони доларів будуть витрачені на комісії, спробуючи забезпечити собі ці низькі номери Rune. Runestone, наразі найбільший проект Ordinals за капіталізацією ринку (який Леонідас допоміг створити), має плани стати одним з цих проектів, щоб одержати раннє місце для свого майбутнього запуску мем-монети.

Раніше в цьому місяці Леонідас оголосив, що власники 112 383 інкрипцій Runestone отримають віддану монету Dog після запуску протоколу Runes.

«Кейсі створив схожий механізм з Runes, де вони будуть нумеровані за порядком їх створення», - сказав він. «Це просто номер, тому це не все, але це звичайно круто, якщо проект отримає низький номер Rune».

Open Bounty

Якщо хтось може показати мені підтверджену угоду з великим біткойн-майнером на викуп першого блоку половинення для Runes та Epic Sat

Я готовий інвестувати до $500000-$1млн, в залежності від структури угоди, напишіть мені

🎁 Подобайтеся та ретвітніть це, виберу 3 переможців для подарунка Ordinals

Зокрема борючись за написання на перших Runes, пули з біткоїн-майнінгу також намагаються схопити `епічного сатоші` або лімітовану версію найменшої деномінації біткоїна (1/100 000 000 BTC).

Згідно з `теорією Ордіналів,` перший сатоші в блоку половинення називається `епічним сатоші``, - сказав Blockspace Media співзасновник Вілл Фокслі для Decrypt. `Вважається, що проект Ordinals, який зможе успішно придбати цей сатоші та вписати на нього Ординал, матиме значну ринкову премію через рідкість базового сатоші`.

За словами генерального директора майнінг-пулу Luxor Ніка Хенсена, не лише важливо захопити незвичайний або епічний сат, але й потенційний виграш, що іде за цим.

«Наприклад, за незвичайний сат підуть $200-500 в залежності від ринкових коливань; за раритетні сати ми бачили до трьох біткоїнів ($193 242)`, - сказав Хенсен для Decrypt. `Але це логарифмічна шкала. Найімовірніше, що епічний [сат] буде коштувати від $4 до $6 мільйонів - це, ймовірно, ринкова вартість для цього`.

Відредаговано Ендрю Хейвард

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути