Лабораторія Chainlink та Cyfrin уклали стратегічний альянс для безпеки смарт-контрактів

Лабораторія Chainlink та Cyfrin уклали стратегічний альянс для безпеки смарт-контрактів

Лабораторія Chainlink та Cyfrin уклали стратегічний альянс для підвищення безпеки смарт-контрактів Chainlink оголосив про нове партнерство з Cyfrin, фірмою, що займається аудитом та дослідженнями смарт-контрактів, щоб запропонувати користувачам своїх програм BUILD та SCALE приватні аудити смарт-контрактів та протоколів. Cyfrin пропонуватиме ведучі продукти, включаючи конкурентну платформу аудитів CodeHawks, навчальну платформу для розробників Updraft та Solodit, агрегатор з більш ніж 8 000 результатів щодо безпеки.

Місія Chainlink полягає в тому, щоб пропонувати своєму екосистемі найкращі продукти та сервіси, і цього тижня ця оракульна мережа зробила значний крок, оголосивши про нове партнерство з Cyfrin, фірмою, що займається аудитом та дослідженнями смарт-контрактів.

Chainlink оголосив про партнерство в середу, описуючи його як стратегічний альянс, який підвищить безпеку для його користувачів. .@CyfrinAudits встановив стратегічний альянс з @chainlinklabs.

  • Цей альянс допомагає #Chainlink BUILD та SCALE учасникам отримувати високоякісні публічні та приватні аудити.
  • https://t.co/ZcDvK245HU

Заснований минулого року, Cyfrin є платформою, що надає передові аудити безпеки смарт-контрактів, інструменти, завершення та навчання. Він обслуговує деякі з найбільших блокчейн-мереж та протоколів у світі з загальними активами понад 10 мільярдів доларів.

Партнерство з цією компанією дозволить Chainlink обслуговувати користувачів BULD та SCALE. Перше сприяє розвитку проектів, які будують на Chainlink, надаючи технічні знання та інструменти в обмін на зобов`язання щодо мережевих комісій, в той час як останнє фокусується в основному на Layer 2, покриваючи витрати на їх інтеграцію оракулів. Як повідомляє Crypto News Flash, Rollup Finance та Source Network приєдналися до BUILD минулого року. Chainlink та Cyfrin для покращення безпеки смарт-контрактів

Cyfrin об`єднує сотні провідних глобальних дослідників та інженерів для покращення безпеки своїх клієнтів. Він робить це за допомогою продуктів, таких як Cyfrin CodeHawks, його конкурентна платформа аудитів, яка пропонує перевірки безпеки, виконані передовими аудиторами.

Cyfrin Updraft пропонує навчальну платформу для розробників Web3 з понад 70 годинами курсів з розгортання та безпеки смарт-контрактів крок за кроком, викладених деякими з найкращих блокчейн-інженерів у світі.

Компанія також пропонує Solodit, платформу з більш ніж 8 000 результатів щодо безпеки; клієнти можуть скористатися цим ресурсом, щоб дізнатися про найпоширеніші уразливості та вектори атак, що дозволяє їм підвищити безпеку та перебувати попереду кіберзлочинців.

`Коли мова йде про побудову додатків on-chain, безпека не є прикрощенням - це необхідність`, - прокоментував Пітер Губерт, керівник відділу продажів в Chainlink Labs.

Звичайно, безпека не є розкішшю у світі блокчейну. Кіберзлочинці завжди на роздиво платформи, протоколи, мережі та додатки з найменшими уразливостями, нападаючи на них і виводячи мільйони доларів.

Минулого року ці злочинці вкрали 1,7 мільярда доларів, з них 1,1 мільярда доларів було з DeFi протоколів, за дослідженням Chainlysis. Роком раніше вони втекли з 3,1 мільярда доларів лише з DeFI платформ.

Алекс Роан, технічний директор і співзасновник Cyfrin, прокоментував:

Невгамовний фокус Chainlink на побудову безпечної інфраструктури засвідчив платформу як стандарт галузі - цей же підхід до безпеки присутній у Cyfrin. Ми з нетерпінням зустрічаємо укладення стратегічного альянсу з Chainlink Labs для підтримки учасників Chainlink BUILD та SCALE, що в кінцевому підсумку допоможе створити більш безпечну on-chain екосистему.

Тим часом, LINK Chainlink торгується за $13,23, і в той час як він узгоджувався протягом останнього дня, він втратив 24% протягом минулого тижня.

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути