Рекордний хешрейт біткойна – вражаюче досягнення

Рекордний хешрейт біткойна – вражаюче досягнення

Біткойн (BTC) досяг вражаючого досягнення, коли його хешрейт зросло до 500 екзахешів на секунду, що викликало реакцію засновника Tesla Елона Маска.

Цей факт був поділений в твіттері сьогодні Ясіне Эльманджра, директором Цифрових активів в провідній фінансовій компанії Ark Invest.

За словами Ельманджры, хешрейт біткойна досяг мілістону в 500 екзахешів в секунду цього місяця, що є рекордно високим показником для найбільшої криптовалюти світу. Величина нового досягнення біткойна

Щоб краще розібратися в цьому новому досягненні, офіціал Ark Invest порівняв дані з поняттями, з якими ми маємо справу.

Ельманджра зауважив, що мережа біткойна зараз може обробляти п`ять мільярдів обчислень на кожну зірку у галактиці.

Ця метрика представляє собою астрономічну кількість обчислювальної потужності в криптовалютному майнінгу. Для порівняння, один екзахеш дорівнює одному квінтильйону хешів. Таким чином, 500 екзахешів становлять 500 квінтильйонів хешів.

Щоб досягти 500 екзахешів біткойна, Ельманджра заявив, що на всю глобальну популяцію знадобиться 2000 років, щоб кожна людина приносила один хеш за секунду.

Крім того, він показав, що мережа біткойна може `виконувати 67 разів більше хешів на секунду, ніж на землі є зерен піску`.

Крім того, Ельманджра висловив припущення, що останнє досягнення свідчить про те, що мережа біткойна в 500 разів швидше за суперкомп`ютер. Елон Маск вражений

Ілюстрація останнього мілістону біткойна Ельманджра викликала реакцію відомих крипто-експертів, включаючи засновника Tesla і SpaceX Елона Маска.

У своїй реакції Маск захоплений останнім досягненням біткойна, а також ілюстрацією Ельманджри.

Хоча ентузіазм Маска до Dogecoin добре відомий, американський бізнесмен також цікавиться біткойном.

У 2021 році Маск публічно заявив про свою підтримку біткойна в лютому та придбав активи на 1,5 мільярда доларів. Автомобільна компанія Маска, Tesla, також включила біткойн як спосіб оплати для своїх електромобілів, дозволяючи людям придбавати автомобілі Tesla за допомогою BTC в березні 2021 р.

Хоча Tesla зупинила прийом платежів біткойном через кілька місяців через екологічні проблеми, американська компанія з електрокарів все ще утримує 10 725 BTC на суму $ 443,69 млн.

BTC впав на 2,6% за 24 години

Хоча хеш рейт біткойна недавно досяг значної віхи, ціна криптовалюти за останню добу впала на 2,6%.

Біткойн знизився на 2,6% за 24 години до $ 41 370 на момент публікації. Також ця топова криптовалюта знизилася на 40,2% зі свого історичного максимуму в $ 69 044, який був зафіксований 10 листопада 2021 р.

Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Standard Chartered прогнозує рост Bitcoin до $125,000 у разі перемоги Трампа та до $75,000 - у разі перемоги Харріс. Стимулом є зниження ставки Федеральної резервної системи та макроекономічні фактори. Слід очікувати позитивні зміни у цифрових активах. 🚀📈🔥
Переглянути