Незаконна крадіжка криптовалюти у Південній Кореї

Незаконна крадіжка криптовалюти у Південній Кореї

Схований підозрюваний у вчиненні злочинів з Південної Кореї, згідно з повідомленнями, вкрав майже 362 000 доларів у відомій районі Ганнам міста Сеул від покупця криптовалюти OTC.

За даними Law TV News, поліція повідомила, що підозрюваний – віком близько 40 років – `заманив` жертву в район Ганнаму перед крадіжкою грошей. Схований криміналіст з Південної Кореї `отримав допомогу від інших`

Міністерство юстиції повідомило 17 квітня, що підозрюваного тримали у Сеульському центрі утримання під вартою за звинуваченнями у шахрайстві.

Центр дозволив підозрюваному виїхати в листопаді 2023 року на похорон свого батька. Але підозрюваний скористався нагодою втекти і не повернувся за домовленістю. Поліція розшукувала чоловіка з того часу. (Джерело: KBS News/YouTube)

Офіцери сказали, що підозрюваний `заманив жертву в Ганнам`, кажучи, що він `продав` безіменну криптовалюту `дешевше за ринкову ціну`.

Заявлена жертва прибула в район `вранці 11 квітня` з надією на укладення угоди OTC, сказала поліція.

Але замість передачі криптовалюти, підозрюваний, як стверджується, `підняв тупий предмет` перед тим, як забрати гроші та `втекти`.

Поліція змогла ідентифікувати підозрюваного, використовуючи докази, зібрані на місці, та `перевірка анкети допомогла прискорити арешт`.

Речник поліції підтвердив, що вони також арештували `чоловіка близько 40-років та жінку близько 30-років`, які, на їхню думку, допомагали підозрюваному втекти.

Поліція додала, що розслідувачі все ще `розслідують деталі події.` Південнокорейська вона зараз найбільш торгується валюта проти криптовалют у світі, оскільки спекулятивний попит на ризиковані токени в країні зростає https://t.co/YStgPhTCUP

— Bloomberg (@business) 16 квітня 2024 року Злочини OTC Crypto на Зростанні в Південній Кореї

Кількість злочинів, пов`язаних з криптовалютою OTC, у Південній Кореї цього року різко зросла. У лютому шість людей було заарештовано у підозрілій втечі OTC в Інчхоні.

У січні поліція арештувала чоловіка в Ічхоні, провінція Гьонггі, за подібними звинуваченнями.

І поліцейські сказали, що вони арештували банду `злочинців OTC`, які також, як стверджується, нападали на жертву в районі Ганнам раніше цього місяця.

Поліція повідомила, що інцидент із крадіжкою криптовалюти OTC відбувся в Ґеумчеоні наприкінці лютого цього року.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути