Новини Neo: Огляд тижня - 8-14 квітня

Новини Neo: Огляд тижня - 8-14 квітня

Neo News: Week in Review - April 8 - April 14

Загальні Оновлення

Neo був представлений на Paris Blockchain Week, засновник Да Хонгфей виступив з презентацією про останні досягнення в Layer 1 та Layer 2 блокчейні, передбачаючи еволюцію тенденцій у технології блокчейну. Крім того, футболки з вбудованими чіпами ITEM Systems non-fungible item були роздані на стенді Neo. Учасники могли виразити свій художній талант, переробивши футболку за допомогою фломастерів і присвоїти цифровому відповіднику такі властивості, як фото та ім`я художника.

AxLabs поділилися tweet-ланцюжком про стенд Neo на Paris Blockchain Week, демонструючи розстановку стенду, активність відвідувачів та типи розмов, які відвідувачі мали з членами спільноти на місці.

Засновник Neo Да Хонгфей був представлений в подкасті Crypto Hipster у випуску під назвою `Як сектор Web3 може боротися з актуальною і дорогою проблемою Максимально Екстрагуємої Вартості (MEV)`. Темами обговорення були шлях Да в блокчейн, генезис Neo, токсична MEV, привертання розробників та інше.

FrankCoin провів стрім, щоб показати гри Pixudi та World of Elements, а також роздати винагороди з токенів NEP-17 активним глядачам.

Засновник Battle Hard Digibyte розпочав розмову на підрозділі Neo Reddit, щоб отримати відгуки та думки про подачу пропозиції щодо другого раунду фінансування GrantShares.

Poly Network призупинив свої крос-ланцюгові послуги Poly Bridge 10 квітня, посилаючись на ринкові умови та ретельне оцінювання сервісів. Хоча самохостинговий міст проекту може більше не бути доступним, він намірує допомагати проектам, що підтримують інтерфейси для кінцевих користувачів, використовуючи готову інфраструктуру Poly Network.

Flamingo поділився статистикою про однобічний фонд стейкінгу FLUND на тиждень 14 2024 року, зазначивши загальну вартість приблизно 12,68 мільйонів доларів США, загальні винагороди за виробництво 6 мільйонів доларів та загальні винагороди за торгівлю 1,1 мільйона доларів.

Оновлення Розробників

Neo SPCC випустили відео-оновлення за лютий та березень 2024 року, в якому зазначено оновлення NeoGo, прогрес, який зробила команда Bane Labs щодо Neo X, нові продукти NeoFS та багато іншого.

NNT наздоганяє

NNT опублікував огляд гри World of Elements, 2D рольової гри, створеної давнім членом спільноти екосистеми, Френком. У грі гравці подорожують світом Елементії, виконуючи завдання та битви з ворогами, з можливістю отримувати винагороди на блокчейні Neo по мірі прогресу. Окрім РПГ, стаття розглядає екосистему FrankCoin, включаючи токен FRANK за стандартом NEP-17, NFT, роздачі та активність GrantShares.

NNT випустив Епізод 61 Подкасту The Smart Economy з участю Джона Траска, засновника та виконавчого директора компанії Dimitra, AgTech компанії, яка використовує передову технологію, щоб допомогти фермерам збільшити врожайність, знизити витрати та пом`якшити ризики. Теми обговорення включають те, як Dimitra використовує блокчейн для надання прав фермерам, різноманітні технології, інтегровані Дімітрою Платформою, аналітичну цінність Дімітра для урядів та банків, негайний вплив технології Дімітра на кількох учасників, оцінки транзакцій пов`язаних з дефорестацією на блокчейні, варіанти використання та можливості навчання для фермерів через додаток Дімітра та інше.

NNT провів Crypto Coffee і Blockchain Beer Spaces #14 на The Smart Economy Podcast X, з гостем спільного конферансьє `Розблоковуючи Ланцюг`. Простір стикнувся з технічними труднощами, тому більшість події не було записано. Теми обговорення включали мовчання давніх власників токенів, які били участь у Neo-орієнтованих соціальних постах, активацію нон-фангібельних предметів на стенді Neo на PBW 2024, наближене схвалення Bitcoin ETF в Гонконзі, дані Neo про nDapp та майбутній токен UTC.

Neo оголосив про партнерство з Tria, `споживачею-орієнтованим` Layer 1 блокчейн, яка має на меті революціювати користувацький досвід з мережовими та внутрішніми токенами. Команда Tria має на меті надати високо абстраговану та агреговану послугу, яка дозволить користувачам керувати гаманцем за допомогою одного пароля, виконувати транзакції на різних блокчейнах безперервно та отримувати доступ до широкого спектру Web3 додатків без необхідності навігації складними процесами. Після інвестування в Neo, Tria завершила свою інтеграцію на Neo X TestNet і запуститься на MainNet. Це дозволить додаткам Neo X використовувати стек Tria для привернення користувачів.

PoP Planet планує інтегрувати Neo X у додаток спілкування SocialFi, який дозволяє користувачам формувати спільноти та розгортати цифрові активи. Співпраця з PoP Planet є результатом зусиль Neo залучити компанії блокчейну, будівників та ключових думок лідерів у різних регіонах під час Tour 2023 APAC Hackathon. Тур був спрямований не тільки на привертання проектів через хакатон, але й на мережування та розвиток бізнесу для збільшення впливу Neo в регіоні.

Події

19 квітня: редактори NNT проводять CC & BB #15 на офіційному акаунті The Smart Economy Podcast X.

Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
📈 Ринок стейблкоїнов зростає вражаючими темпами, додаючи $1B за шість днів. Tether та USDC показують стабільний ріст, але USDE втрачає позиції. Деякі менші токени також показують активність. Чи продовжиться цей тренд? 💰 #стейблкоїни #ринок 🚀
Переглянути
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Worldcoin (WLD) ціна падає через реалізацію токенів Three Arrows Capital і Alameda Research. Ціни коливаються через постійні продажі інвесторами. Ринок залишається вразливим. 📉⚠️
Переглянути
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен випустив токен CATI та запустив ігри Air War та Merge Restaurant, підвищуючи розваги та інтерактивність в екосистемі. успішний випуск токена та гри принесли значний дохід та підтримку спільноти. Нові ігри обіцяють захоплюючі геймплей та інновації. 🚀🎮🍲
Переглянути
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Dogecoin засновано у 2013 році Біллі Маркусом. Той продав свої монети і невідомо, чи їх тримає зараз. Маркус також тролить Bitcoin після оголошення Джерома Пауелла про зниження процентної ставки. BTC відновив свою ціну після падіння. 🪙📉📈
Переглянути