Прогноз Майка Новгородського для Bitcoin після краху

Прогноз Майка Новгородського для Bitcoin після краху

Майк Новогратз прогнозує, що Bitcoin (BTC) відновить свій восходжуючий тренд після великого краху.

У нещодавньому посту в соціальній мережі X (раніше Twitter) генеральний директор Galaxy Digital Майк Новогратз відкинув останню корекцію ринку як `ризикову рибу`.

Цей криптовалютний магнат впевнений, що Bitcoin, найбільша криптовалюта, зможе відновити свій восходжуючий тренд.

Як зазначили у Bloomberg, це був найбільший випадок падіння Bitcoin за одну сесію з моменту краху Silicon Valley Bank (SVB).

Падіння сталося через напругу на Близькому Сході, де Іран нещодавно влаштував значний ракетний та дроновий напад на Ізраїль.

Цей напад, у якому брали участь сотні дронів і ракет, повинен був бути відповіддю після того, як ізраїльські військові літаки бомбили консульство Ірану в Дамаску, Сирія, вранці цього місяця.

Неясно, чи призведе реакція Ірану до подальшої ескалації в регіоні.

`Молюся, щоб розумні голови переважили, і це не стало початком великого регіонального конфлікту. В Близькому Сході відбувається так багато добрих речей, і це просто трагічно, що ми знаходимося тут`, - сказав Новогратз.

Раніше Новогратз прогнозував, що ціна Bitcoin зможе перевищити $100,000 в 2024 році. Він вказав на `зростаючий імпульс` в Bitcoin-трейдових фондах як головну причину свого високо оптимістичного прогнозу.

Більше того, криптовалютний мільярдер нещодавно опублікував у Twitter, що мікрофінансові умови будуть сприятливими для криптовалютного ринку в цьому році, оскільки він передбачив, що Федеральна резервна система США знизить відсоткові ставки.

Однак постійні обурення інфляцією в поєднанні з напругою на Близькому Сході можуть затримати зниження ставок. На початку цього тижня ціна провідної криптовалюти різко впала після того, як базовий індекс споживчих цін (CPI) показав зростання вище очікувань.

Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Компанія CryptoCon передбачила биковий ринок для Bitcoin, вказуючи на Puell Multiple та зменшення блоків як ключові чинники. Bitcoin готується до зростання ціни і можливого бикового періоду. 🚀📈 #CryptoCon #Bitcoin #биковийринок
Переглянути
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin може вийти у ведмединий ринок за даними Alphractal. Є три можливі сценарії: новий рекорд, ведмединий ринок або реакумуляція. Не інвестиційні поради. 📉⚠️
Переглянути
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Огляд: MSTR stock успішний на S&P 500 після прийняття Bitcoin MicroStrategy завдяки Майклу Сейлору. Продуктивність компанії зросла. 📈👍
Переглянути
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
📰 Стейкінг Bitcoin набирає популярність. Тепер власники BTC можуть отримувати дохід від своїх активів за допомогою Tokens з ліквідного стейкінгу. Ethereum також впроваджує концепцію restaking з EigenLayer. Bitcoin і Ethereum змінюють динаміку стейкінгу. 🚀
Переглянути