Новий стартап Token Relations у галузі блокчейну

Новий стартап Token Relations у галузі блокчейну

Pompliano, колишній журналіст Melinek запускають стартап 'Token Relations' для компаній у галузі блокчейну

Token Relations - це стартап у сфері комунікацій від криптопідприємця Антоні Помпліано і колишнього репортера TechCrunch Джакклін Мелінек

Стартап має на меті надавати настроєну інформацію зацікавленим стаейкхолдерам криптокомпаній та частково замінити X у розповсюдженні інформації в криптоспільноті.

Криптопідприємець Антоні Помпліано і колишній репортер TechCrunch Джакклін Мелінек стоять за новим криптокомунікаційним стартапом Token Relations.

Token Relations не є абсолютною медіа-брендом або PR-шопом, замість цього стартап надає клієнтам прямий шлях спілкування з їх `спільнотою` про показники, віхи в розвитку, запуски продуктів - ті речі, які не завжди чітко вписуються в маркетинговий план, заявили вони CoinDesk у недавньому інтерв`ю.

Token Relations буде намагатися частково витіснити X, колишній Twitter, хаотичний сховище для майже кожного виданого контенту криптокомпаніями. Модель розповсюдження `від одного до багатьох` в Crypto Twitter не дозволяє компаніям довести своє повідомлення до своїх основних аудиторій, сказав Помпліано.

`Ми виступаємо як вибірковий зусилля з комунікації з вашими поточними стейкхолдерами`, - сказав ведучий подкастів та інвестор. Він назвав Token Relations `третім відрядженням`, відокремленим від `маркетингу, спрямованого на приведення нових користувачів`, та `PR, спрямованого на спілкування з пресою.`

Token Relations входить в галузь, де найголосніші голоси, мабуть, добре дружні з обговореннями медійної теорії та цінності (або їх відсутності) спілкування через пресу. Торік широко відомий підприємець Баладжі Срінівасан висловив обурення відносно компаній PR як `сонячної клітини` для того, що він описав як журналістів, які ненавидять технології, виступаючи замість цього за те, щоб засновники пішли `прямо`.

Помпліано та Мелінек не створюють PR-шоп для своїх клієнтів, серед яких є сутності, пов`язані з блокчейн-проектами Avalanche, Optimism та Aptos. Стартап замість цього розраховує на прямі канали, чи то відеоінтерв`ю, чи то розсилки новин для крипто любителів, які хочуть бути найбільш осведомленими.

Стартап має на меті вирішити проблему криптоіндустрії. Жодна інша галузь не має такого ж мішаного пула зацікавлених стейкхолдерів, чиї інтереси можуть бути фінансовими (володарі токенів), спрямованими на кар`єру (розробники) та навіть культурні. Вони хочуть знати, що відбувається, безпосередньо від джерела та не пройшовши через засоби медіа, за словами засновників Token Relations.

Комунікаційна ландшафт крипто також невпорядкована: в крипто немає регулятора, який би підштовхував стартапи, які випускають токени, до створення узгоджених порталів для поширення критичної інформації своїм зацікавленим стейкхолдерам, як у публічно торгованих компаній та їх сайтах інвестиційних відносин.

Замість цього, є чорна скринька алгоритмів соціальних мереж, які, за словами Помпліано, пригнічують та гублять інформацію.

На Token Relations `немає алгоритму, який керуватиме важливістью комунікації`, - сказав він.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути