Новий Ethereum фючерсний ETF від Defiance: подана заявка

Новий Ethereum фючерсний ETF від Defiance: подана заявка

Defiance подає заявку на 2-кратний Ethereum ф`ючерсний ETF

Тематична компанія ETF нещодавно подала заявку на новий ETF, який має на меті подвоїти зворотню продуктивність MicroStrategy.

Defiance ETFs, спонсор інвестицій з нотуванням на американській біржі (ETF) та зареєстрований консультант з інвестицій, подавав заявку до Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) на запуск Ethereum ф`ючерсного ETF з розрахунковим механізмом 2x.

За словами аналітика ETF Bloomberg Джеймса Сейффарта, у випадку затвердження ETF може почати торгуватися уже наприкінці червня під тікером `ETHL.` Defiance ETFs тільки що подали заявку на ф`ючерсний ETF з розрахунковим механізмом 2x для Ethereum. Потенційно буде торгуватися під тікером $ETHL.

Запропонований ETF, відомий як Defiance 2X Ether Strategy ETF, має на меті забезпечити подвійний щоденний приріст індексу CF Rolling CME Ether Futures. ETF спроектований для надання інвесторам більш агресивного впливу на цінові рухи Ethereum. У той же час `він також ризикований в порівнянні з альтернативами, які не використовують плече.`

Defiance зазначили в заяві, що фонд `стремиться скористатися зростанням ціни Ethereum Futures Contracts.`

Подання сталося кілька днів після того, як Defiance подавла заявку до SEC на пропозицію 2x ф`ючерсного ETF для скороченої акції MSTR. Компанія Tidal Investments LLC була призначена порадником з інвестицій для обох фондів.

На квітень 2024 року Defiance ETFs має 9 ETF, які торгуються на ринках США, з загальними активами приблизно на $1.4 мільярди, за даними від VettaFi.

Продукція Defiance ETFs фокусується на інноваційних та руйнівних секторах, таких як майбутнє покоління зв`язку, квантове обчислення, наступне покоління H2, альтернативні доходи казначейства та S&P 500 мішаний дохід, серед іншого.

Подання сталося в період зростаючої дискусії щодо можливого затвердження SEC фізичного Ethereum ETF. З терміновим терміном до травня, учасники індустрії сумніваються у шансах на позитивне рішення.

На момент написання Ethereum торгується приблизно на рівні $3,700, зростаючи на приблизно 8% за останні 24 години за даними CoinGecko.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути