Cardano перевершує Ethereum у великих транзакціях

Cardano перевершує Ethereum у великих транзакціях

Криптовалюта Cardano (ADA) продемонструвала, що вона може перевершити Ethereum (ETH), найбільшу у світі мережу для укладання смарт-контрактів, у одному з найпомітніших способів.

Згідно з даними криптоаналітичної платформи IntoTheBlock (ITB), обсяг великих транзакцій на Cardano за останні 30 днів виявився значно більшим, ніж на Ethereum. Це оновлення прийшло на хвилю загального ринкового поштовху, спрямованого на виходить із поточної ведмежої ситуації, яка розвивається в екосистемі до цього часу.

Ціна токена Cardano та його капіталізація скоротилися на 2,56% за останні 24 години до 0,5177 долара і 18 322 533 885 доларів відповідно, при тому, що обсяг торгів знизився на 15,56% до 285 507 234 доларів. Ethereum відображає помірну зростаючу тенденцію, зменшившись на 0,85% за 24 години до 2 516,35 долара.

Перевага Cardano

Протягом останніх кількох місяців Cardano завжди фіксував значні потоки з великих гравців ринку. Навіть при загальному затхлому настрої IntoTheBlock виявив у своїх даних, що в середньому кожного дня на блокчейні Cardano розраховується $13 мільярдів великих транзакцій. За визначенням платформи, транзакції ADA на суму понад $100 000 в еквіваленті фіатної валюти вважаються `великими`.

У порівнянні Ethereum зареєстровує всього $5 мільярдів транзакцій великих гравців щотижня. На даний момент ведмежий настрій на ринку тонко нахилив тенденцію в транзакціях великих гравців на користь Ethereum протягом останніх 24 годин.

Дані від IntoTheBlock показують, що великі транзакції Ethereum зростали на 6,74% до $4,16 за 24 години. З іншого боку, Cardano підтримує більший обсяг, оцінюваний у $11,24 мільярдів, але з 8,74% спадом протягом того ж періоду.

Чи замінить Cardano Ethereum?

Точно так само, як існує боротьба за домінування у світі джокер-монет, також існує боротьба між мережами Layer-1, щоб перевершити одна одну. Одна з найбільших амбіцій спільноти Cardano – бачити, що протокол здатний перевернути Ethereum за капіталізацією на ринку в довгостроковій перспективі.

Це далека мрія, зважаючи на те, що ринкова капіталізація Cardano у розмірі $18,3 мільярда – це тільки частка від $302 549 903 898 капіталізації Ethereum. На ближчу перспективу Cardano може сподіватися насолоджуватися своїми сильними сторонами, зокрема обсягом великих гравців і активністю розробників.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути