Найбільша кампанія Launchpool: $13 мільярдів вкладено користувачами Binance

Найбільша кампанія Launchpool: $13 мільярдів вкладено користувачами Binance

Користувачі Binance вклали рекордних $13 мільярдів, щоб отримати нагороди в токенах гри Saga

Є відчутний інтерес до майбутнього токена для мережі блокчейну Saga layer-1, всього декілька днів до його лістингу на наступному тижні. Фактично, користувачі Binance вже встановили рекорд за найбільшу кількість криптовалюти, вкладену для отримання нагород в токенах SAGA через кампанію платформи Launchpool криптобіржі.

Користувачі Binance вклали більше, ніж на $13,1 мільярдів вартості криптовалюти Binance Coin (BNB) та стейблкоїну FDUSD, щоб отримати частку в 45 мільйонів токенів SAGA, які пропонується через платформу, або половину початкового обігового запасу токена.

Saga оголосила раніше $13-мільярдний позначення за рекорд на Twitter у п`ятницю, і на основі аналізу Decrypt попередніх кампаній Launchpool, здається, це так і є. Останні кампанії Launchpool для токенів, таких як ENA і ETHFI, наблизилися до позначки у $13 мільярдів, але Saga, здається, була першою, хто пробив цей бар`єр на основі вартості BNB на той момент.

Інший токен гри, Portal (PORTAL), раніше встановив рекорд на $8,6 мільярдів на Binance Launchpool у лютому. Проте завдяки зростанню ціни BNB, кожний лістинг токена з того часу легко перевищив це значення. $13 мільярдів вкладено за менше ніж 24 години. $SAGA вже став найбільшою Launchpool в історії Binance.

Decrypt звернулося до Binance, щоб підтвердити, чи є Saga дійсно найкращою кампанією Launchpool до цього часу на основі власних даних, але не отримало відповіді. Binance листингує токен SAGA 9 квітня, і тим часом майже 370 000 користувачів біржі стейкують різні суми криптовалюти, щоб отримати SAGA при запуску.

Saga - це блокчейн layer-1, який розроблений як `ланцюг для запуску ланцюгів.` Декілька таких `чейнлетів` можуть використовуватися паралельно для підтримки децентралізованих додатків (dapps), плюс їх можна використовувати для підтримки додатків, що були розгорнуті на інших мережах блокчейну.

Хоча Saga не обмежується виключно гральними іграми, вона взяла геймінг в попередній черзі до очікуваного головного запуску мережі цього місяця. Ланцюг провів численні геймінгові конкурси зі стейком для роздачі нагород переможцям токенами SAGA, і приблизно 80% проектів, які будують на тестовій мережі Saga, пов`язані з ігровою галуззю. Saga також запускає внутрішньою гейм-видавництво під назвою Saga Origins.

Враховуючи, що Saga вже видала токени SAGA гравцям, стейкерам DeFi на різних ланцюгах та власникам деяких визначних проектів NFT, чому вона запропонувала такий значний відсоток початкового обігового запасу для користувачів Binance?

За словами співзасновника та генерального директора Saga Ребекки Ліао, справа в тому, як привернути потенційно набагато ширший аудиторію для ланцюга, коли його токен починає свій польот.

`Справа в тому, що Binance має дуже широку користувацьку базу роздрібного набору,` - сказала вона GG з Decrypt у п`ятницю. `Для нас спроектована спільнотська роздача, яку ми підготували, була спрямована на людей, яких ми вже знаємо - наших ключових технологічних партнерів, а також гравців та людей, які беруть участь у нашій екосистемі від самого початку.`

Навіть з метою привернення набагато більше аудиторії володарів SAGA, Ліао сказала, що її команда була абсолютно приголомшена реакцією, яку вони отримали до цього моменту.

`Це доволі дивно,` - сказала вона. `Ми цього взагалі не очікували.`

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути