Ринок NFT Tensor запускає токен Solana, Coinbase його додає - огляд

Ринок NFT Tensor запускає токен Solana, Coinbase його додає - огляд

Ринок NFT Tensor розкриває запуск токена Solana, Coinbase планує його внесення в список

Ринок NFT Tensor планує запустити довгоочікуваний токен TNSR наступного тижня, а провідна американська криптовалютна біржа Coinbase повідомила у п`ятницю, що планує внести в список прийдешній токен на основі Solana. Активи, додані до дорожньої карти сьогодні: Tensor (TNSR)

Хоча Coinbase не уточнила, коли токен TNSR буде внесений до списку, цифровий актив запланований до запуску 8 квітня. Запуск TNSR збігатиметься з завершенням третього сезону програми винагород Tensor та початком четвертого сезону бонусів за торгівлю.

Учасники програми рефералів, повідомила Фонд Tensor в Twitter, отримають `скарбниці`, що міститимуть токени TNSR. Згідно з Фондом Tensor, всі скарбниці з перших трьох сезонів програми будуть доступні для перегляду та можуть бути відкриті 8 квітня. Усі скарбниці, включаючи з сезонів 1, 2 та 3, будуть доступні для перегляду та відкриття 8-го квітня.

Офіційне оголошення буде розміщено 8-го. pic.twitter.com/TmwayUMqdq

`Тенсоріане були інструментальними для зростання протоколу Tensor до цього часу. Таким чином, додаткові 1% від загальної кількості $TNSR можна буде вимагати Tensorians, які залишаються прибитими до дати вимоги`, - написав Фонд Tensor в Twitter, додавши, що ця кількість, яку можна буде вимагати, є додатковою до будь-якої алокації, заробленої через бали.

За даними Tiexo, Tensor має найактивніші гаманці усіх ринків NFT Solana, з приблизно 345 000 унікальними гаманцями протягом останніх 30 днів. Це більше, ніж вдвічі перевершує показник конкурентного Magic Eden, але Magic Eden недавно зазнав переконливого проводу в обсязі торгівлі, з майже 60% частки на ринку протягом останніх 30 днів порівняно з 35% для Tensor.

Недавно Coinbase значно збільшила список токенів Solana. У грудні Coinbase включила до списку диковинні популярні мем-токени Solana Bonk (BONK). Після Bonk і TNSR Coinbase включила інші токени на основі Solana, Bonfida (FIDA) та Orca (ORCA).

На дорожній карті Coinbase щодо майбутніх токенів на основі Solana є Shadow Token (SHDW) та Neon EVM (NEON). Активи, додані до дорожньої карти сьогодні: Shadow Token (SHDW) та Neon EVM (NEON) https://t.co/rRB9d3hSr2

У середу протокол крос-моста Wormhole (W) відкрив кампанію корисних випадків для понад 400 000 гаманців по всьому Солана та іншим ланцюжкам. Coinbase оголосила, що біржа також підтримуватиме постійні майбутні угоди Wormhole на біржі Coinbase International Exchange та Coinbase Advanced.

`Наша мета - включити в список кожний можливий актив, що відповідає нашим стандартам юридичної, відповідальності та технічної безпеки. Ці стандарти не враховують ринкову капіталізацію або популярність проекту`, - заявили в Coinbase в блозі, яке було поділено з оголошенням про TNSR.

Змінено Райаном Озавою.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути