Ефіріум: прибуток від комісій зріс на 209,5%

Ефіріум: прибуток від комісій зріс на 209,5%

Ефіріум заробив $1,17 млрд на комісіях протягом першого кварталу 2024 року. Чистий прибуток Ефіріуму склав $369,11 мільйонів у першому кварталі 2024 року, що на 209,5% більше, ніж у цей період минулого року.

За даними аналітики Coin98, дохід від комісій Ефіріуму становив $1,17 мільярда, що на 155% більше, ніж у першому кварталі 2023 року. Загальний дохід перевищив позначку у $1 мільярд, тоді як витрати зросли практично до $666 мільйонів.

#Фінансовий звіт Ефіріуму за Q1 2024

У першому кварталі 2024 року більшість показників звіту про прибутки показують позитивні зростання:

  • Fees & Revenue зросли майже у 1,8 разу порівняно з попереднім кварталом
  • Прибуток зрос до трьох разів порівняно з попереднім кварталом

Кількість щоденних активних користувачів мережі зросла понад 404 000, а щоденна кількість транзакцій - до 1,18 мільйона. Протягом першого кварталу 2024 року було проведено понад 107 мільйонів транзакцій в мережі, а ще додано 263,8 мільйона унікальних адрес. Щоденна комісія становила 508,77 Ефіріума (ETH).

Аналітика Coin98 також зауважила, що протягом перших трьох місяців 2024 року було створено понад 4,8 мільйона NFT на Ефіріумі, а стейблкоїн USDT залишався найбільшим стейблкоїном на основі Ефіріуму за капіталізацією на ринку.

За даними DefiLlama, загальна заблокована вартість (TVL) в мережі Ефіріуму зросла до $55,89 мільярда, але скоротилася до $50 мільярдів на момент написання цього тексту.

Прибуток компанії збільшився внаслідок зростання комісій в мережі Ефіріуму. Витрати на проведення транзакцій на Ефіріумі зростають значно у порівнянні зі значним зростанням токенів ERC-20, особливо мем-коїнів.

Зростання вартості транзакцій підкреслює критичну необхідність масштабованих рішень для задоволення зростаючого попиту без відштовхування користувачів. Оновлення Dencun у березні вирішило деякі питання, пов`язані з комісією, такі як розмір комісій за рішення другого рівня Ефіріуму, який зменшився у декілька разів.

Можливо, вас також зацікавить: Базовий TVL перевищує $2 млрд за підтримки популярності мем-коїнів, оновлення Dencun

Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути