Новий рівень мобільності: DRIFE та Sui Blockchain

Новий рівень мобільності: DRIFE та Sui Blockchain

Веб3 Додаток для Таксі DRIFE поінтегрується з Блокчейном 1-го Рівня Sui

Децентралізований додаток для таксі DRIFE поєднався з Блокчейном 1-го рівня Sui, щоб запропонувати найбільш простий та спрощений процес підключення для користувачів послуг таксі.

Блокчейн-платформа для мобільності працює в Індії та Об`єднаних Арабських Еміратах, надаючи справедливий і прозорий досвід послуг таксі. Однією з ключових переваг DRIFE є можливість виключення посередників, що забезпечує прямі операції між пасажирами та водіями.

При переході на блокчейн Sui, DRIFE буде використовувати його функціональні можливості, включаючи ZKlogin, який дозволяє безперешкодне взаємодію користувачів. Згідно з повідомленням компанії, Sui пропонує справедливе рішення для водіїв, які страждають внаслідок централізації та високих комісій.

DRIFE обрав Sui через масштабованість, безпеку та ефективність з точки зору витрат, за словами Фірдоша Шейха, засновника DRIFE.

`Це ідеально відповідає нашій меті створення безшовного досвіду користувача та зниження вступних бар`єрів` - додав Шейх. `Більше того, масштабованість та швидкість SUI є невід`ємними, що забезпечує DRIFE можливість врахувати швидкий зріст та надавати послуги в реальному часі ефективно`.

У лютому мережа Sui зафіксувала вражаючий стрибок у транзакціях та загальній обсязі блоку у розмірі $593 мільйонів. Моментум Sui перевершив інші мережі, такі як Aptos та Cardano, за обсягом блоку. Децентралізовані послуги Таксі - Нова Ера Транспорту

Шейх вважає, що блокчейн-платформи для послуг таксі можуть змінити та революціонізувати індустрію. Це досягається завдяки незмінності транзакцій на блокчейні, що потенційно допомагає відновити довіру між водіями та пасажирами.

`По мірі того, як ці технології продовжують розвиватися, вони, ймовірно, перетворять весь ландшафт забезпечуючи користувачам та водіям більш ефективне, справедливе та стале рішення в сфері мобільності` - сказала вона у інтерв`ю з Bitcoin.com.

`По мірі розвитку блокчейн-рішень, вони можуть перетворити галузь способами, які є одночасно інноваційними та сталими`.

Потім вона зачепила використання блокчейну в бізнесах з послуг таксі, поділяючи їхню прибутковість та стійкість. Блокчейн може скоротити оперативні витрати, використовуючи токенізацію та механізми стимулювання для винагородження користувачів за активну участь та уповноважувати зацікавлених сторін, додала Шейх.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути