ERC721-C та майбутнє OpenSea: інтервю з Девіном Фінзером

ERC721-C та майбутнє OpenSea: інтервю з Девіном Фінзером

Bitcoin Ordinals, Token Incentives, та Майбутнє OpenSea: Генеральний директор Девін Фінзер Розповідає

OpenSea, провідний ринок NFT під час бикового ринку 2021-2022 років, зараз знаходиться в стадії переходу до нового запуску `OpenSea 2.0` з набагато меншою командою після звільнень минулої осені. І ми починаємо розуміти, як це буде виглядати, оскільки колись домінуючий ринок розглядає свій розвиток та наступні кроки.

Вівторок, OpenSea оголосив підтримку стандарту токена ERC721-C Ethereum NFT, який був розроблений стартапом відеоігор Limit Break та дозволяє творцям проектів вимагати виплату винагороди за вторинний ринок.

Це останній крок OpenSea у пристосуванні до зміни підходів у вимозі до винагороди за останні півтора року, оскільки конкуруючі ринки відмовились від колись стандартних винагород для творців.

Генеральний директор та співзасновник OpenSea Девін Фінзер розповів Decrypt, що підтримку ERC721-C було увімкнено останнім запуском протоколу Seaport 1.6 OpenSea, що дозволяє творцям встановлювати умови перед тим, як NFT може бути здійснений - у цьому випадку - виконання винагород.

OpenSea звільнила близько половини свого персоналу у листопаді після драматичних змін серед ринків NFT в мінулому році, коли стартап-конкурент Blur випередив OpenSea завдяки стимулюванню угод за допомогою власного токена. Представник OpenSea не міг підтвердити розмір команди компанії на час публікації.

Фінзер сказав, що стрункіша компанія переосмислює досвід ринку NFT, з планами поєднати платформи OpenSea і OpenSea Pro в один інтерфейс, розробити дуже спрощений та гладкий досвід реєстрації для користувачів, та впровадити користувацькі інтерфейси для категорій, таких як геймінг та продаж квитків.

Зміни відбуваються в той момент, коли частка ринку OpenSea згасла до однозначного відсотків, з менше ніж 3% частки обсягу торгів між ланцюжками протягом останньої згідно з даними від Tiexo - і менше 7% протягом останніх 30 днів. Лідером до настання є Magic Eden, яка запустила програму винагород поруч із майбутнім безкоштовним роздачем токенів `NFT`.

OpenSea довго відмовлялася від ідеї виходу на ринок власного токена, як це зробили конкуренти, такі як Blur і LooksRare в минулому. Це було найбільшою безвідповідальною питанням щодо ринку протягом років, особливо коли конкуренти набирали оберт завдяки запуску власних токенів або програм винагород, пов`язаних з майбутніми роздачами токенів.

Запитаний, чи вважає він, що токенні стимули, подібні до таких, є стійкими, Фінзер не розкрив, чи маркетплейс розгляне створення та запуск свого власного екосистемного токена. Але він визнав, що токенні стимули є `дійсно захоплюючими` і можуть бути ефективним способом синхронізації користувачів із протоколами, якими вони користуються.

У відповідь на запитання щодо планів OpenSea підтримувати Bitcoin Ordinals, протокол подібний до NFT, який допоміг Magic Eden випередити всіх інших конкурентів у останні тижні, він зацікавлений способом, яким Ordinals привернули увагу біткоїнерів, і сказав, що недавні розвитки в екосистемі Ethereum також були привабливими.

За Finzer, низькі вартості транзакцій через мережі Ethereum другого рівня, такі як Base, є більшим фокусом для OpenSea на даний момент. Після покращення Dencun, вони спостерігають значний попит на Base та очікують, що масштабні мережі можуть краще підтримувати випадки використання, такі як геймінг.

“Вартість газу повинна падати, правда? І це захоплююче, що зараз це вже дуже знизилося. Це лише питання пошиття інтерфейсів разом і створення дійсно хорошого досвіду користувача для користувачів сьогодні`, він сказав. `Наше бачення завжди було таким, що нам потрібно радикально знизити витрати та масштабувати блокчейн, щоб ми могли підтримувати всілякі випадки використання`.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути