Криптовалютні монети екосистеми Cosmos з потенціалом росту

Криптовалютні монети екосистеми Cosmos з потенціалом росту

Криптовалютний ринок спостерігає зростання популярності екосистеми Cosmos (ATOM), багато монет якої набувають бикового імпульсу.

Нещодавно відомий криптоаналітик виділив декілька альткоїнів цієї екосистеми, передбачаючи їх потенціал для стрімкого росту в найближчому майбутньому.

Cosmos, відомий своєю амбіцією створити мережу взаємопов`язаних блокчейнів, досяг значної ринкової капіталізації свого власного токена ATOM в розмірі 3,9 мільярда доларів. Цей модульний фреймворк спрощує технологію блокчейн для розробників та полегшує безпроблемну комунікацію між різними мережами.

Популярний криптотрейдер, який відомий під псевдонімом Rekt Fencer, опублікував список монет, що належать до екосистеми Cosmos, та які `піднімуться в цьому році`. Особливою зіркою є Injective (INJ), відкритий блокчейн, оптимізований для децентралізованих фінансових (DeFi) додатків, який має ринкову капіталізацію в розмірі 3,4 мільярда доларів. За словами Fencer, його сумісність та фокус на DeFi додатках роблять його перспективним кандидатом на значний зріст.

Крім того, граючи важливу роль в екосистемі Cosmos, Celestia (TIA) є модульною мережею доступності даних, побудованою за допомогою Cosmos SDK. Її унікальна архітектура надає розробникам платформу для створення масштабованих децентралізованих додатків та ролапів. Наразі ринкова капіталізація TIA становить 3,04 мільярда доларів.

Також варто зазначити Cronos Chain, що працює на базі власного токена CRO, це децентралізований відкритий блокчейн, розроблений Crypto.com. Його основна функція - підтримка мобільного платіжного додатка Crypto.com Pay, і він здобув ринкову капіталізацію в розмірі 2,25 мільярда доларів.

Fencer також зазначає, що THORChain (RUNE), децентралізований протокол ліквідності, має на меті забезпечити обмін активами між різними мережами, забезпечуючи збереження активів за користувачами. Цей інноваційний підхід призвів до ринкової капіталізації в розмірі 1,6 мільярда доларів. Тим часом, dYdX (DYDX), постійний децентралізований обмін (DEX) та платформа позичання, із ринковою капіталізацією в розмірі 897,9 мільйона доларів, є ключовим активом в екосистемі Cosmos. Інші альткоїни, що працюють на ATOM

Rekt Fencer також згадує Osmosis (OSMO), DEX на мережі Cosmos, оскільки вона полегшує обмін токенами та торгівлю між різними блокчейнами в екосистемі. Її ринкова капіталізація становить 877,8 мільйона доларів.

Крім того, Kava (KAVA), що поєднує швидкість Cosmos з потужністю розробників Ethereum, встановила себе як значуща децентралізована блокчейн-платформа, що відображена у її розмірі ринкової капіталізації в розмірі 833,5 мільйона доларів.

Аналітик описав мережу Akash Network (AKT) як відкриту спільнотою мережу, що працює за моделлю управління, подібну до інших відкритих проектів з відкритим кодом. Її ринкова капіталізація досягла 641,9 мільйона доларів. Тим часом, Fetch.ai (FET) поєднує штучний інтелект, технологію блокчейн та машинне навчання для підтримки `цифрових двійників` та має ринкову капіталізацію в розмірі 570,2 мільйона доларів.

Інші відомі у Rekt Fencer`s списку включають Axelar (AXL) з ринковою капіталізацією в розмірі 526,1 мільйона доларів, Terra (LUNA) на розмірі 468,3 мільйона доларів та Kujira (KUJI) з ринковою капіталізацією в розмірі 459,3 мільйона доларів.

Також у списку є Neutron (NTRN), Stride (STRD), Agoric (BLD) та Secret Network (SCRT), що демонструє різноманітність і міцність екосистеми Cosmos. Список найкращих токенів екосистеми Cosmos

Ось список найкращих токенів екосистеми Cosmos, згідно з Rekt Fencer: Injective, Celestia, Cronos, THORChain, dYdX, Osmosis, Kava, Akash Network, Fetch.ai, Axelar, Terra, Kujira, Neutron, Stride, Agoric, Secret Network, Stargaze, Oraichain, XPLA, Persistence, Cudos, Function, Evmos, Sommelier, CHEQD Network, KYVE, Passage, Juno, IRISnet, Jackal Protoco, Sentinel, Chihuahua Chain, Comdex, Aura Network, Nolus, Archway, Realio, Teritori, Planq, Desmos, BitSong, Teh Fund, Decentr, BitCanna, Quicksilver, Maya Protocol, OmniFlix Network, Quasar Finance.

У висновку слід відзначити, що екосистема Cosmos пропонує плідну основу для альткоїнів з перспективним майбутнім. Проявлене увагу Rekt Fencer до цих монет надає цінну інформацію для інвесторів та учасників, які бажають орієнтуватися на ринок криптовалют.

Відмова від відповідальності
У дотриманні інструкцій Trust Project BeInCrypto зобов`язана до безстороннього, прозорого повідомлення. Метою цієї новини є надання точної та своєчасної інформації. Проте, читачам рекомендується незалежно перевіряти факти та звертатися до професіоналів перед прийняттям рішень на підставі цього вмісту. Зауважте, що наші Умови використання, Політика конфіденційності та відмови від відповідальності були оновлені.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути