Жінки-лідери МСП: блокчейн для звязку між регіонами MENA та Африки

Жінки-лідери МСП: блокчейн для звязку між регіонами MENA та Африки

Жінки-лідери малих та середніх підприємств використовують блокчейн для зв`язку між регіонами Близького Сходу та південно-сахарської Африки | Опинія

У минулому десятилітті світовий інтерес до жіночих бізнесів, керованих або власністю жінок, зрос, що призвело до створення міцних спільнот та інноваційних рішень для цього ринку.

Незважаючи на наявність рішень, міжнародна торгівля залишається значним викликом для жіночих малих та середніх підприємств (МСП) на Близькому Сході та в Північній Африці, регіоні MENA, і на південному сахарському континенті. Ця проблема серйозно обмежує їх здатність укладати угоди одне з одним та з іншими країнами світу, незважаючи на спільні культурні цінності.

Технологія блокчейну є зародковою інфраструктурою, яка має великі перспективи для підприємців-жінок, які є географічно близькими, але економічно відокремленими. Жінки-підприємці як на Близькому Сході, так і в південній частині Африки, належать до тих, хто отримає найбільшу вигоду від новітніх технологій. Проте вони стикаються з економічними викликами, які обмежують їх емпауермент та заважають доступу до міжнародних ринків. Неефективність, обмежений доступ до фінансів, високі витрати, відсутність прозорості, невигідна регуляція та культурні бар`єри усі створюють перешкоди для жіночих МСП у регіоні.

Блокчейн має великий потенціал значно трансформувати фінансовий сектор та сприяти включенню жінок, які провадять трансакції через кордони. Використання платіжних систем на основі блокчейну дозволяє усунути торгові бар`єри, а підприємства можуть отримати доступ до нових ринків та клієнтів. Це, у свою чергу, дозволяє компаніям миттєво репатріювати свою прибуток.

Ця технологія дозволяє жіночим підприємствам перетворювати реальні активи на активи в ланцюжку, над якими вони мають повний контроль та можуть торгувати так, як захочуть. Це рішення дає їм фінансову незалежність, яка часто відмовляється багатьом в цій частині світу. Ця економічна свобода є важливим каталізатором для позитивних соціоекономічних змін у майбутньому.

Однією з найбільш інноваційних та обіцяючих застосувань технології блокчейн є її поєднання з штучним інтелектом для розв`язання реальних проблем. У Boom ми є прикладом такої інтеграції, оскільки ми використовуємо децентралізований штучний інтелект для надання підприємствам доступу до кредитів шляхом генерації кредитних рейтингів. Ці кредитні рейтинги будуть передані фінансовим установам, що дозволить жіночим МСП отримати доступ до кредитів та капіталу, які вони потребують для росту та розширення своїх бізнесів.

Технологія блокчейн вважається інфраструктурною технологією, і її прийняттям глобальною економічною моделлю вже не викликає сумнівів. З введенням Bitcoin ETF та цифрових валют центральних банків (ЦВЦБ) стає очевидно, що технологія тут, щоб залишитися. Екосистеми на основі блокчейну викликають значні зміни в комерційному пейзажі між регіонами MENA та південно-сахарського континенту, пропонуючи повний спектр рішень, які вирішують щоденні виклики, з якими стикається міжнародна торгівля та ситуації `не збанкізованості`.

Розв`язання високих витрат на інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ), відсутності надійного доступу до Інтернету та гендерної нерівності в технологіях є надзвичайно важливим для того, щоб жіночі підприємці були повністю включеними та приймали участь в екосистемі блокчейну. Надання цифрової грамотності та навчання за ІКТ може допомогти жіночим підприємцям розвинути необхідні навички для подолання цих викликів та успіху в цифровому світі. Більше того, ці труднощі також можуть створити можливості для співпраці та інновацій для підтримки малих та середніх підприємств, керованих жінками.

Для підвищення успішної реалізації блокчейну серед жіночих підприємців технологічні компанії повинні тісно співпрацювати з різними власниками країн, урядовими агентствами, фінансовими установами та НПО. Вони повинні створити сприятливе регуляторне середовище та підтримувати МСП безпосередньо, надаючи навчальні та освітні програми та фінансові кошти для обладнання.

Технологія блокчейну є ключовою для успішного майбутнього малих та середніх підприємств, керованих жінками, в регіонах MENA та Африки. Цей взаємозв`язок між блокчейном та жінками стає все більш міцним та обіцяючим щодня, і обидва підприємства повинні працювати разом для досягнення успіху. Жінки відіграють важливу роль у поширенні технологій в господарствах та безумовно будуть ключовими у приведенні блокчейну до мас.

Читайте більше: Ринок криптовалют MENA цвіте в умовах викликів виконання шаріату | Опинія Наомі Уітні

Наомі Уітні, головний офіцер з продукту у Boom, є універсальним керівником, який об`єднує своє мислення про вільні мистецтва з технологією. Її гонить безперервна прагнення до відмінності, успіху клієнтів та міцного зобов`язання до альтруїзму. Вона приносить унікальне поєднання експертизи з її перебування в індустрії розкішного краси до її інноваційної роботи в секторі криптовалют.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути