Штраф SEC: Розрахунок для продажу XRP Ripple

Штраф SEC: Розрахунок для продажу XRP Ripple

Ось, скільки XRP Ripple може продати для виплати SEC $2 млрд. З SEC вимагають плату майже $2 мільярди від Ripple, ми відзначили кількість XRP, яку компанія може продати, щоб виконати цю зобов`язання, якщо суд підтримає регуляторний орган.

Недавно SEC США подала свій відкритий довідник засобів захисту прав, запропонований вирок та супроводжуючі документи у справі проти Ripple. Варто відзначити, що частину останнього подання SEC, яка привернула увагу криптоспільноти, становить її запропонований вирок. SEC вимагає майже $2 мільярди плати.

SEC чітко вимагала, щоб суд велів Ripple заплатити $1,950,768,364 ($1.95 мільярда) у виставках та штрафах за порушення федеральних цінних паперів.

Згідно з SEC, Ripple повинен заплатити $1.95 мільярда протягом 30 днів після того, як суд затвердить і видасть свої пропозиції як остаточний вирок.

Які суми XRP Ripple може продати для виплати штрафу? Одним із можливих джерел підняття фондів для Ripple є продаж токенів XRP, що він утримує, особливо тих, що знаходяться на його рахунках повіреного управління. За даними SEC, на 31 грудня 2023 року Ripple утримував загалом 45,77 мільярда XRP на рахунках повіреного управління. Компанія з мультиплатежів вже відкрила та використала 600 мільйонів XRP зі сховища цього року, що знизило загалом утримані на рахунках повіреного управління XRP до 45,17 мільярда.

Якщо Ripple вирішить підняти $1.95 мільярда штрафу виключно продажем деяких своїх утриманих XRP, компанія повинна продати 3,122,728,291 (3.12 мільярда) XRP зі сховища за поточною ціною $0.6247.

3.12 мільярда монет XRP, які можуть бути продані, становлять приблизно 6,91% від усіх монет XRP на рахунках повіреного управління. Обрана ця стратегія та викидання великих сум XRP на ринок може призвести до хаосу в ціні монети.

Слід зазначити, що цей аналіз лише являється перспективою подій, які можуть не мати місця. Немає гарантії того, що суддя візьме на сторону SEC, і компанія Ripple прийматиме рішення, що наказує їй сплатити практично $2 мільярди штрафу.

Тим часом, Ripple подасть свою протиборчу відповідь на відповідь SEC до наступного місяця і планує протистояти пропозиціям.

Критика SEC щодо термінології криптовалютної безпеки
Критика SEC щодо термінології криптовалютної безпеки
Coinbase та Ripple критикують термін криптовалютна безпека SEC. Їхні юристи вбачають нечіткість і недоліки у підході до регулювання. Головні посадовці сумніваються у відповідності терміну законодавству США. SEC стикається з критикою від різних сторін. 🤔🔒
Переглянути
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути