Нова функція OpenSea для спрощення покупки NFT

Нова функція OpenSea для спрощення покупки NFT

OpenSea має на меті зробити покупку NFT такою ж простою, як покупка на Amazon В прямому відсіченні до процесу покупки NFT, головний додаток для NFT, OpenSea, впровадив інноваційну функцію безпосередньо у свій гаманець OpenSea.

Цей крок спрямований на революцію у способі взаємодії користувачів з NFT, усуваючи необхідність у сторонніх веб-сайтах для мостіння та обміну криптовалютних токенів. Ми поговорили з Джеремі Файном, керівником бізнесу та корпоративного розвитку в OpenSea, щоб поглибитися у цей революційний розвиток.

`Нашою метою є бути однією зупинкою для відкриття, покупки та демонстрації NFT. Мостіння та обмін — велика точка тертя для покупки, і ми робимо все можливе, щоб усунути будь-що, що призводить до відмови`.

Джеремі Файн, керівник бізнесу та корпоративного розвитку в OpenSea Інтегруючи цю функцію безпосередньо у гаманець OpenSea, користувачі можуть без зусиль мостити та обмінювати криптовалютні токени без необхідності навігації на зовнішні веб-сайти або біржі.

`Зберігаючи увесь процес всередині платформи та гаманця OpenSea, ми відкидаємо непотрібні та небезпечні кроки, що призводить до кращого загального досвіду спілкування з NFT`, підкреслює Джеремі. Цей інтегрований підхід не лише підвищує зручність користувачів, але й зменшує ризик взлому та взаємодії з ненадійними сайтами.

Забезпечення найкращої ціни та найшвидших маршрутів

Джеремі також розкриває процес забезпечення користувачів найкращою ціною та найшвидшими маршрутами під час використання цієї функції. `Ми співпрацюємо з агрегаторами протоколів для доступу до різноманітних довірених мостів та DEXs через один API`, — пояснює він.

`Це гарантує, що ми привертаємо користувачів найбільшою ліквідністю, а також найкращими цінами та найшвидшими маршрутами`.

Джеремі Файн, керівник бізнесу та корпоративного розвитку в OpenSea OpenSea використовує кілька агрегаторів, серед яких Socket.tech та Li.Fi, для вирішення цієї можливості. `Разом ми також працюємо над новими функціями, що роблять покупку будь-якого NFT на всіх ланцюгах під один клік`, — додає Джеремі.

Одним значущим аспектом цієї функції є зобов`язання OpenSea зберігати безкоштовну структуру для користувачів (більшість платформ беруть комісію 0,875%, включаючи Metamask). `Ми хочемо зробити процес покупки NFT більш простим для користувачів, і неефективне або дороге мостіння та обмін не повинні перешкоджати цьому`, — стверджує Файн.

Майбутні поліпшення та вдосконалення

Зазначаючи специфічні поліпшення, на які можуть розраховувати користувачі, та те, як ці поліпшення вплинуть на їх загальну взаємодію з платформою, Джеремі вказує: `Гаманці все ще не такі інтуїтивні для новачків у сфері NFT або криптовалют`. `Ми хочемо зробити покупку NFT такою ж простою і легкою, як покупка чогось на Amazon`.

Майбутні поліпшення будуть включати можливості соціального входу, більше методів оплати у різних географічних областях, покупки NFT на всіх ланцюгах за один клік та повністю перероблені дизайни, що наголошуватимуть на інтуїтивності та користувацькому дружелюбності.

Blockster Opinion

Спостерігаючи коливання ринку NFT та виникнення різних нових ринків NFT, OpenSea залишається стійким OG галузі. Завдяки їм продовжують лідирувати у вдосконаленні досвіду покупки NFT та демократизації доступу до Web3 для мас.

Більше того, з недавнім партнерством OpenSea з Coachella, де користувачі можуть придбати VIP-пропуски безпосередньо через їх платформу, очевидно, що вони не лише інноватори, але й піонери в укладанні унікальних співпраць, що переосмислюють ландшафт NFT.

Браво команді OpenSea за їхню невтомну працю над інноваціями та відмінністю у цій сфері.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути