Гра Bitcoin Miner: від мертвої до реальних BTC заробітків

Гра Bitcoin Miner: від мертвої до реальних BTC заробітків

`Bitcoin Miner` була мертвою грою - аж поки вона не почала виплачувати реальний BTC заробіток

Лише торканням ігри Bitcoin Miner було розроблено після бичого бігу 2017 року як колоритна та жартівлива імпровізація про дику стихію криптовалюти. І, за словами співзасновника Fumb Games Пола Веста, практично ніхто не цікавився, коли гра вперше була запущена на iOS та Android.

«Нічого не відбулося. В буквальному сенсі, взагалі нічого не відбулося,» - сказав Вест у інтерв`ю Decrypt. Вест сказав, що вони не рекламували гру через перешкоди з брендом Bitcoin і навіть з тим, щоб привести гру на App Store та Play Store було викликом. І тоді... все просто затихло.

«Ми практично сиділи в магазинах протягом трьох років, роблячи, на мою думку, підозрюю, що менше 500 установок за все це час - що, як ви знаєте, це нічого для мобільних додатків,» - додав він.

Bitcoin Miner була мертвою грою. Але після випадкової зустрічі з ZBD, стартапом з Bitcoin, який інтегрує платежі Lightning Network у гри та розважальні додатки, Fumb вирішили випробувати його. Вони оновили Bitcoin Miner для великих пристроїв 2022 року, додали виведення Bitcoin через ZBD та випустили оновлення на мобільних платформах. «Це було, як смуток змінюючого грудня», - згадував Вест. Bitcoin Miner зібрав близько 65 000 завантажень в перший вікенд після увімкнення платежів BTC, з понад 70% утриманням першого дня - найкращим результатом, який гра коли-небудь бачила.

Це логічне доповнення, дозволяючи «добувати» реальні заробітки Bitcoin шляхом фіктивної гри з добування Bitcoin, і це дало старт мобільній грі. Bitcoin Miner наразі має понад два мільйони усього завантажень на даний момент і святкує два роки після інтеграції технології ZBD - і гра просто пережила найкращий у свою історію вікенд, сказав Вест.

Як багато інших мобільних ігор, які виплачують гравцям нагороди в Bitcoin, як від ZBD, так і через інші реалізації виведення Bitcoin, заробітки в Bitcoin Miner дуже скромні - наприклад, кілька центів вартості Bitcoin за годину гри, і рідко більше. Ви будете заробляти сатоші за один раз, або 1/100,000,000 повного Bitcoin.

Вест сказав, що Bitcoin Miner не робить ніяких розкішних обіцянок стосовно виплачувань. Вони не покладаються на Bitcoin через спекулятивні можливості криптовалюти в цілому; вони використовують Lightning Network, оскільки це єдиний прийнятний спосіб, який вони знайшли для обробки мікроплатежів в масштабі. Зображення: ZBD

«Люди раніше говорили, що блокчейн вирішує проблему, яка не існує. Ви знаєте, я чув це вже, але він буквально розв`язує нашу проблему повністю,» - зазначив він. «Ми не могли виплачувати через PayPal; комісії занадто високі. Bitcoin Lightning Network буквально робить цю економіку працює для нашої гри.»

Зазвичай це невеликі платежі, але як Вест, так і головний стратегічний офіцер ZBD Бен Кузенс сказали GG Decrypt, що дані, які вони побачили від такого роду ігор, свідчать про те, що сума не є настільки важливою. Гравці отримують щось замість нічого, що, як правило, має місце, і ця нагорода, здається, спричиняє щось - і створює зв`язок, вони сказали.

«Я думаю, що це велика психологічна бар`єр», - заявив Вест. «Це як: „О, насправді ця гра мені щось дає“. Це як стосунок зараз. Ми інвестували в гравця, і він більше схильний інвестувати в нас та у свій час, який, очевидно, є надзвичайно цінним для нас, оскільки ми монетизуємо рекламою, а також покупками в додатку.

Кузенс сказав, що останні дані з опитування свідчать про те, що, хоча 90% гравців ігор, вкрадених ZBD, знали про Bitcoin раніше, приблизно 70% з них ніколи не мали з ним справи до гри. Bitcoin Miner та інші ігри подібного характеру можуть виплачувати лише скромну кількість сатошів, але це перший (і безкоштовний) крок у новий світ для багатьох гравців.

Bitcoin Miner може бути ідеальним і, насправді, очевидним прикладом того, як реальні заробітки в BTC можуть підвищити привабливість гри, але Fumb Games побачили альтернативу протягом перших трьох років існування гри - і все ще бачать її в певних ринках, де вони не можуть активувати криптовалютні нагороди через місцеву регулятивну систему. Додавання реальних виплат Bitcoin було трансформаційним для гри, сказали вони.

«Вони перейшли від гри, яка була абсолютно нецікавою до гри [180-го дня] утримання», - сказав Кузенс про тривалий вплив Bitcoin Miner на гравців. «Це просто несправжнє для бездіяльної гри. Я не думаю, що там є якісь бездіяльні ігри з таким профілем».

Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Наближення Bitcoin до рекордного $65 000
Bitcoin піднімається до $65 000, встановлюючи нові рекорди. Очікується подальше зростання, але можливий пік. Рухомі середні лінії підтримують узлітний тренд. Рівні опору - $70 000, підтримки - $50 000. Технічні показники позитивні. 📈💰
Переглянути
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
Тенденції витрат гаманців 2009 року: аналіз 15-24 років
🔍 Дослідження витрат стародавніх біткойн-гаманців з 2009 року з 2015 по 2024 рік підтвердило нові транзакції, що викликають інтерес у криптоспільноті. 2,400 BTC вартістю $141 млн було переміщено. 🧐🔗
Переглянути
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Ралі Bitcoin може припинитися через рівень ФОМО
Bitcoin зростав після зниження ставок Феду, але зараз ралі може припинитися. Високий рівень ФОМО може призвести до коригування. Соціальні метрики показують охолодження настроїв на ринку криптовалют. Santiment зафіксував ріст індексу Страху та Жадання. Bitcoin вернувся до рівня під $63K. 📈🔻📉
Переглянути
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Підйом Bitcoin та Золота: причини успіху
Bitcoin та Золото штурмують вгору на фоні розширення ліквідності та зниження ставок. Центральні банки збільшили баланси, що стимулює інвестиції, підтримуючи підйом обох активів. 🚀🪙
Переглянути