25% Шанси на затвердження Spot Ethereum ETF

25% Шанси на затвердження Spot Ethereum ETF

Spot Ethereum ETF: Ось чому шанси на затвердження складають лише 25%

Широка екосистема криптовалют з нетерпінням чекає, чи схвалить Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) продукти Spot Ethereum Exchange Traded Fund (ETF), враховуючи те, що до остаточного терміну подачі заявки від VanEck залишилося буквально місяць. Як зауважив аналітик ETF Bloomberg Ерік Балчунас, шанси на затвердження зараз скоротилися до `песимістичних 25%`. Немає спілкування між заявниками та SEC

За словами ринкового аналітика, спілкування між SEC та потенційними заявниками практично не існує. Зазначаючи відсутність зацікавленості та умисного відтягування, Ерік Балчунас відзначив, що ознаки не обнадійливі.

Він сказав, що позитивної інформації не видно ніде, додаючи, що хоча він очікує, що продукт отримає схвалення, наразі справи виглядають не дуже добре.

Оптимізм стосовно Ethereum ETF вщух за останні кілька місяців, як і ймовірність отримання схвалення, як передбачають ринкові аналітики. В напередодні затвердження Spot Bitcoin ETF в січні відбувалося багато спілкування між SEC та заявниками із конкретними інструкціями щодо того, що слід виправити у їхніх поданнях.

На цей момент у процесі затвердження Bitcoin ETF, регулятор також зустрівся з біржовими платформами, де мали торгуватися ці пропозиції. Відсутність таких зустрічей із потенційними емітентами Ethereum ETF робить ймовірність дуже низькою.

Щодо затвердження Ethereum ETF, ми тримаємося на рівні шансів 25%, хоча, мабуть, це дуже песимістичний 25%. Відсутність спілкування здається цілеспрямованою відмовою від виконання. Негативних ознак/інформації немає де б не подивився. Особисто сподіваюся, що вони все ж схвалять це, але виглядає це погано. https://t.co/nuBdCDE18L — Ерік Балчунас (@EricBalchunas) 25 березня 2024

Сага про безпеку Ethereum

Однією з основних перешкод для затвердження Spot Ethereum ETF є стурбованість, яку може мати ринковий регулятор щодо його потенційного статусу як цінності.

Останні звіти підкреслюють те, що Фонд Ефіріуму перебуває під дослідженням неназваного владного органу. Потім надійшли звіти про те, що SEC США видавала судові вимоги компаніям, які мають зв`язок з Ethereum, щоб зрозуміти характер їхньої співпраці. Ходять поголоски, що регулятор хоче створити більш реальний підґрунтя для того, щоб віднести Ethereum до категорії цінності.

Чартер на X також вказує на те, що багатьом не сподобалося затвердження Bitcoin ETF SEC, і відкладання схвалення Ethereum може бути способом регулятора виправити свою сприйняту помилку.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути