Нова програма навчання для розробників від Binance Academy та BNB Chain

Нова програма навчання для розробників від Binance Academy та BNB Chain

Binance Academy та BNB Chain представляють інноваційну програму навчання для розробників

Binance Academy, підрозділ Binance, присвячений освіті у сфері криптовалют, об`єднався з BNB Chain, найбільшою платформою блокчейну рівня L1, щоб представити інноваційний онлайн курс під назвою BNB Chain Developer Specialization, за інформацією, яка була надана Finbold 25 березня.

Мета ініціативи - надати новим розробникам Web3 навички, необхідні для підтримки зростання в галузях Web3, криптовалют та технологій.

Програма

Ніяких попередніх знань про будь-які основи блокчейну не потрібно, і курс абсолютно безкоштовний. Організація програми.

Двадцять курсів, всі викладені англійською мовою, включають підібрану підбірку від двох до шести відео, що детально розглядають різноманітні теми, починаючи від фундаментальних концепцій блокчейну до більш складних тем, таких як розумні контракти, Solidity, Web3, децентралізовані програми (DApps), децентралізована фінансова (DeFi), Greenfield архітектура та інше.

Democratization of Web3

Основна мета - демократизація прийняття Web3 шляхом навчання учасників тонкостям розробки продвинутих додатків Web3 на блокчейні.

BNB Chain бачить цю ініціативу як частину свого портфеля програм підтримки розробників з подвійною метою - надання індивідуумам можливості досліджувати розробку Web3 та працювати над вдосконаленням наявних навичок.

Висновок

Завершивши курс успішно, учасники отримають цифровий сертифікат, свідчення їхніх нових експертних знань і можливо відкриються нові можливості в галузі.

Yi He, Співзасновник Binance, підкреслив роль освіти в підтримці зростання та прийняття блокчейну та технологій Web3:

“Блокчейн та Web3 встановлюють приклади інновацій у різних галузях по всьому світу. Освіта є важливою для подальшого розвитку та прийняття, вона надає нові можливості для осіб, оскільки ці технології формують наше майбутнє та глобальну економіку. Ми надаємо перевагу зробленню освіти доступною, що є основною частиною наших принципів, спрямованих на користувачів та місія збільшення фінансової доступності та сталої інновації як лідер галузі, який підтримує зростання більшої екосистеми. З цією спеціалізованою програмою розвитку блокчейну ми сподіваємося заохотити та підтримати більше людей бути частиною будівництва майбутніх цих нових технологій, що справилися змінювати наше суспільство та революціонізувати галузі.” – Yi He, Співзасновник Binance

Підйом BNB Chain

BNB Chain вибухнув як потужний блокчейн, пишаючись неперевершеною популярністю та ефективністю.

OpBNB ранжується як найважливіша блокчейн платформа за щоденним активних користувачів (71 мільйон транзакцій щоденно в середньому за вартістю $0.001), а BNB Smart Chain (BSC) панує як прем`єра L1 блокчейн за тими самими метриками (загальна замкнута вартість перевищує $4 мільярди), платформа зміцнила свій статус як блокчейн екосистеми, заснований на спільноті, надзвичайно важливої.

Співпраця з BNB Chain становить значний додаток до портфеля глобальних освітніх ініціатив Binance Academy, таких як кампанії Learn & Earn та University Outreach Program.

Тим часом, вона доповнює зусилля BNB Chain у підтримці будівельників через програми, такі як програма Most Valuable Builder (MVB) та гранти, такі як програми стимулювання TVL та DAU.

Разом ці ініціативи вітають мільйони в цифрову економіку та сприяють інноваціям на кожному кроці.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути