Криптофан переміг на виборах Сенату Огайо

Криптофан переміг на виборах Сенату Огайо

Криптофан завоював партійні вибори Сенату Огайо, які можуть змінити долю галузі в США

Перемога республіканця-блокчейн-бізнесмена Берні Морено в Огайо встановила конгресовське протистояння, яке варто слідувати для криптоіндустрії.

Морено зійдеться в загальних виборах з критиком крипто Сенатором Шерродом Брауном, головою Сенатського банківського комітету, який був законодавчою перепоною для регулювання цифрових активів.

Вибори в Сенат США Огайо можуть стати найбільшим конгресовським протистоянням цього року для криптоіндустрії, де тепер зіткнуться прибільник цифрових активів та Сенатор Шеррод Браун (Д-Огайо), діючий голова Сенатського банківського комітету, який заважав розробці законодавства.

Берні Морено, огайський бізнесмен та прихильник крипто, який заснував блокчейн-стартап, спеціалізуючийся на власності на нерухомість, переміг у республіканській номінації у вівторок у запеклому стані, де Браун раніше утримував свої позиції, незважаючи на те, що більшість посад уряду утримують республікани. Морено отримав підтримку колишнього президента Дональда Трампа, який знову є кандидатом в президенти.

Браун був відкритим критиком сектора цифрових активів, особливо щодо шахрайств та крахів компаній, які коштують гроші споживачам. Він висловив певний інтерес у прийнятті законодавства, що боротиметься з незаконним використанням крипто, але поки не в законопроектах, які встановлять правила гри для галузі.

Якщо Браун програє, це не лише змінить склад комітету, але може також змінити партію з більшістю у Сенаті. У цьому склику Сенат качається на 50-50 поділ, який переважає на користь демократів за допомогою віце-президента. Для зміни потрібно лише одне місце, щоб перейти на бік республіканців у більшість, що також дозволить партії контролювати всі голови (і порядок денний) комітетів, які повинні приймати законопроекти про крипто.

У Морено виникла ускладнення в останні дні, коли Асоційований Прес повідомив, що обліковий запис на вебсайті для випадкової зустрічі був пов’язаний з адресою електронної пошти Морено, хоча колишній стажер, як повіщають, створив його як жартівливий обліковий запис. Однак результати партійних виборів Морено були домінуючою перемогою серед республіканців Огайо, з 50% голосів у трьохкандидатній гонці, за попередніми результатами з більш ніж 70% дільниць.

В той час як криптоіндустрія вкладає мільйони доларів у конгресові забіги по всій країні, вона не атакувала Брауна, крім спрямованих кампаній на криптопитання.

Партійні голосування також відбулись у вівторок в Іллінойсі, Флоріді та Аризоні, де кандидати боролися за вакантне місце Сенатора Кірстен Сінема (I-Аризона) - одного з тих, хто допоміг законодавству про криптовалютне оподаткування потрапити у інфраструктурний закон, і загалом бути непопулярним у галузі. Важливі штати Нью-Йорк та Пенсильванія готуються голосувати в наступному місяці, оскільки партійні добори тривають до вересня.

Президентські кандидати обох партій вже отримали достатню кількість делегатів для отримання номінації своїх партій.

Для криптоіндустрії особа, яка візьме на себе президентство наступного року, матиме владу наймати та звільняти ключових урядових посадовців, включаючи голову Комісії з цінних паперів та бірж та міністра фінансів. Але більшості та керівництво комітетів у Конгресі можуть бути так само важливі, оскільки законодавці наближаються до прийняття законодавства, що буде регулювати роботу цифрового сектора активів у США.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути