Простий доступ до криптовалюти: роль плавних криптоповнівних доріг

Простий доступ до криптовалюти: роль плавних криптоповнівних доріг

Наступне покоління безперешкодних криптоповнівніх доріг змінить доступ до Web3

Занадто часто когось проявляє зацікавленість у покупці криптовалюти, тільки щоб зіткнутися з першою перешкодою, коли вони розуміють, наскільки важко може бути придбати цифрові активи.

Крипто-онбординг може бути серйозною головною болю, оскільки це повільний і напружливий процес, який включає багато складних кроків. Для когось нового у криптосвіті першим кроком є завантаження та налаштування цифрового гаманця, його запис та збереження приватного ключа. Коли гаманець готовий до використання, користувач може перейти на біржову платформу, де йому потрібно відкрити рахунок і пройти процес КЮЗ. І тільки після цього вони готові керувати незвичайним інтерфейсом, де перераховані сотні незрозумілих криптовалют, що ускладнює пошук бажаної монети для покупки.

Якщо проміси Web3 та децентралізованих технологій взагалі здійсняться, промисловості потрібен більш ефективний спосіб залучення нових користувачів. Якщо вартість не може ефективно й безперешкодно перетікати між двома світами ​​традиційної і децентралізованої фінансової систем, більшість з них, ймовірно, залишиться там, де вона є - у поточній фінансовій системі.

Тому промисловість зробила спробу збільшити доступність до криптовалюти, створюючи більш безшовні та зручні шляхи для входу. Потреба в криптоповнівних дорогах

Термін `повнівна дорога` означає процес, за допомогою якого люди можуть використовувати фіатні гроші для придбання цифрових активів, таких як криптовалюта та нефунговані токени (NFT). До недавнього часу криптоповні дороги залишали бажати кращого, і більшість людей починала свою подорож, створивши рахунок на біржі, такій як Binance або Coinbase. Їм також потрібен власний цифровий гаманець для зберігання придбаних токенів. Це незграбний процес, який включає надання різних документів для підтвердження особи та адреси, і для багатьох це також дуже незручний спосіб виконання речей.

Наприклад, гравець відеоігор може потребувати криптовалюту вперше, коли грає у гру, засновану на блокчейні `грати-аби-заробити`. Щоб насолодитися грою належним чином, ймовірно, йому доведеться придбати NFT, і він скоро відкриє, що йому потрібна криптовалюта для її оплати. Отже, це означає виходити з гри і пройти описані вище етапи. Це надзвичайно непрацездатно, і багато гравців, можливо, просто відмовляться і перейдуть до іншої гри.

Проведення полівнівних транзакцій включає той самий процес, але виконується у зворотному напрямку, і дозволяє людям продавати свою криптовалюту за фіатні гроші.

Без таких повнівних та виключних доріг, криптопромисловість не існувала б. Просто повинен бути спосіб для користувачів купувати та продавати свої цифрові активи за `реальні` гроші, оскільки традиційна фінансова система до цих пір зберігає перевагу майже над всім світом. Понад 99% світової вартості залишається в цій існуючій фіатній системі.

Якщо криптовалюта коли-небудь має перемогти TradFi, їй потрібен простий спосіб для будь-якої людини для передачі вартості між двома екосистемами, і ця передача повинна бути миттєвою й без проблем для кінцевого користувача. Крім того, ці плавні повнівній осади та розсади повинні бути доступні крізь будь-яку програму, яка вимагає криптовалюти.

Плавні криптоповнівній та зворотна дорога

Онборднінг часто описується як одна з найбільших проблем в криптопромисловості, тому не дивно, що вона незабаром отримала багато уваги, оскільки інноватори прагнуть спростити процес.

Один з найбільш перспективних гравців у цьому відношенні - Ramp Network, який не тільки створив легко доступний доступ до світу криптовалюти, але також зробив його доступним для будь-якого розробника, хто бажає інтегрувати його у свої додатки з простим пропонуванням підключення та відтворення.

За допомогою API Ramp розробники можуть відобразити одну з найбільш гладких систем набуття до будь-якого типу додатка. Зробивши це, розробники можуть пропонувати своїм користувачам майже миттєвий спосіб придбання криптовалюти, яку вони потребують для взаємодії зі своїми додатками, усуваючи, можливо, їх найбільшу проблему саме вихо

Ramp старається тримати речі простими, з його стильним інтерфейсом, що дозволяє користувачам обирати бажаний актив із довгого відкриваючого списку, ввести суму, яку вони бажають придбати, і переглянути останню котирування ціни. Якщо все задовільняє їм, вони можуть увійти за допомогою свого облікового запису електронної пошти, обрати метод оплати, такий як їх банківська картка, кредитна картка, банківський переказ, Apple Pay, Google Pay або Pix, і просто натиснути, щоб підтвердити транзакцію. Токени будуть одразу внесені на гаманець користувача.

Виконання зворотної операції відбувається більш-менш тим самим способом, але користувач вказує монету, яку він хоче продати, суму і обраний спосіб виплати. Користувачі можуть купувати невеликі суми криптовалюти за допомогою Ramp без проходження КЮЗ, тоді як ті, хто хоче розширити свої обмеження транзакцій, повинні зробити це лише один раз.

Он- і оф-доріжки Ramp не тільки прості у використанні, але і повністю відповідають вимогам регуляторних органів, таких як Американська служба боротьби з фінансовою злочинністю та Авторитет фінансового регулювання Великої Британії.

До основних конкурентів Ramp належать Bolt Finance та MoonPay, які створили схожий, спрощений процес нарощування для покупки та продажу криптовалюти, поєднуючи кожен крок потоку транзакції. Користувачі просто вказують активи, які вони хочуть обміняти, та спосіб оплати або виплати, і вони готові до початку. Під капотом постачальники повнівних доріг піклуються про складності стосовно збору активів, ліквідності, управління резервами, обробки транзакцій та виконання вимог з відповідності. Результатом є можливість швидкого купівлі та продажу криптовалютних активів прямо в межах додатку, на якому вони бажають користуватися, не потрапляючи на біржу третьої сторони. Інтегруючи ці спрощені криптовалюти до своїх додатків, бізнеси можуть зробити свої Web3-послуги набагато доступнішими та, ймовірно, побачать значний розвиток користувачів, полегшуючи доступ до Web3

Багато з найбільш ентузіастів криптовалюти та Web3 підтримують свою віру в те, що децентралізовані гроші одного дня стануть конкурентами, і, можливо, навіть перевершать фіатні гроші як найперша в світі ​​засіб обміну економічною вартістю. Але очевидно, що це станеться не раніше, ніж криптовалюта стане доступною. Щоб криптовалюта перемогла, промисловості потрібен спосіб для користувачів придбати цифрові активи всього за кілька простих клацань.

Зусилля Ramp, MoonPay та інших ще можуть зробити це можливим. Але справжня інновація полягає не стільки в спрощенні процесу нарощування, скільки в зробленні його доступним для кожного розробника. Використовуючи їх API, бізнеси можуть швидко інтегрувати петлю між світом криптовалюти та фіату у свої Web3-додатки, подолавши одну із головних перешкод до прийняття.

Це нове покоління криптоповні років може мати велике значення в DeFi, GameFi, SocialFi, токенізації та будь-якому іншому виді децентралізованого протоколу, роблячи ці послуги такими ж доступними, як у звичайному світі Web2.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути