Назва статті:
Проект Awakening: Криптовалютна гра Eve Online, що вбиває

Назва статті: Проект Awakening: Криптовалютна гра Eve Online, що вбиває

Прев`ю проекту Project Awakening: гра на тему криптовалюти Eve Online `Буквально хоче вас вбити`

Шанувальники космічної рольової гри вже два десятиліття наповнюють постійний всесвіт епічними битвами, запускаючи внутрішні корпорації з більш ніж 10 000 гравців та розробляючи спільнотну міфологію таку обширну, що про неї було написано кілька книг. Вони також розгорнули обширні інструменти та платформи даних навколо створення CCP Games, заповнюючи порожнечу та розвиваючи гру в способи, які ісландське студіо не уявляло.

Засновник та генеральний директор CCP Games Хільмар Вейгар Петурссон заявив Decrypt GG, що половина активності в базі даних Eve Online тепер генерується зовнішнім розробленим кодом.

Гравці Eve Online прийняли децентралізовану етос до того, як Bitcoin був навіть думкою у Сатоші. Але вона була побудована як `традиційна` або Веб2 онлайн гра централізованим геймстудією. CCP постаралася надати спільноті доступ до даних через API, які Петурссон називає `функціональними інструментами`, але є обмеження та недоліки.

Перший погляд всередину еволюції криптовалют Eve Online. Колаборуй або загинь

Оголошений у березні 2023 року поруч з фінансуванням у розмірі 40 мільйонів доларів під керівництвом гіганта VC Андріссена Горовіца судноплавний проект Awakening є першою криптовалютною грою CCP, побудованою в універсумі Eve Online. Він не намагається реплікувати вже встановлений підхід Eve Online, пояснив Петурссон, і не призначено замінювати тривалу онлайн-симуляцію.

Гра Project Awakening не буде епічною ігровою грою масового багатокористувацького онлайн (MMO). Замість цього, це буде більш концентрований досвід, що повністю приймає криптовалютний етос децентралізованого розвитку. CCP розвиватиме та `дійсно, справді полірувати дотла` основну гру, зауважив Петурссон. Спільнота може вирішити більшість решти.

І здається, вони не матимуть вибору, крім як співпрацювати - якщо вони хочуть вижити.

`Спочатку світ подібний до величезної тварини, яку треба приборкати. Вона зла, примітивна, зла - і вона націлена на вас`, - сказав він. `Світ Project Awakening буквально хоче вас вбити`.

Як ви можете уникнути смерті в космічній грі, що націлена на вас? Гравцям потрібно `об`єднуватися, щоб вижити в перші дні,` пояснив він, що передбачає розвиток `інструментів координації` в грі. Проте Project Awakening не буде просто грою для програмістів, він наголошує.

`Не всі інструменти включають програмування. Деякі з них більше схожі на складні речі, які ви можете скласти разом, нагадуючи більше досвід Minecraft,` - додав Петурссон. `Очевидно, вона не базується на вокселях, але ви збираєте інфраструктуру для виживання в цьому злому світі.`

Для підкреслення очевидно дисбалансованого конфлікту у проекті Awakening, він додає: `На початку ви - маленька людська мавпочка, яка намагається вижити в космосі`.

Отже, Project Awakening не буде просто Eve Online з прикріпленими криптовалютними токенами. Проте, хоча гра вже була двома ігровими сесіями тестування, з іншою попереду, ми ще не бачили гри в дії - і учасники були обмежені угодами про нерозголошення.

Петурссон підтвердив, що Project Awakening буде `новим, сучасним космічним досвідом з кораблями`, побудованим на 20-річному досвіді команди у грі Eve, хоча з `крутими, новими інструментами`, створеними в співпраці з Lattice. Стартап працює над іграми на основі Ethereum, що використовують мережу масштабування OP від Optimism, а CCP використовує MUD-фреймворк Lattice. Переходити на ланцюг

Як саме Project Awakening використовуватиме блокчейн? Якщо очікується, що гравці створюватимуть інструменти та системи у світі, керованому децентралізованим реєстром, то яка частина цих результатів буде представлена на ланцюзі? Повністю на ланцюзі підходу Dark Forest та очевидної впливу, який він мав на візію Петурссона щодо Project Awakening, можуть надати деякі вказівки.

`Я думаю, люди будуть шоковані, коли дізнаються, як виглядає гра з точки зору архітектури мережі - що на ланці,` - сказав Петурссон Decrypt GG.

Стосовно створеного гравцями контенту, який Гілберт з Lattice описав як `користувацьку логіку`, він сказав, що такий вміст `буде на EVM` або `Ефіреум Virtual Machine`. У цьому тижні при анонсі наступного тестування він описав Project Awakening як `самостійний світ, що підкорюється цифровою фізикою`, далі називаючи його `універсумом, де дії мають наслідки, що існують на правилах таких конкретних, як наша власна реальність`.

`Люди приходять і не просто створюють деякі активи,` - сказав Гілберт Decrypt GG. `Вони справді беруть правила світу і об`єднують їх - деякі через програмування, інші, напевно, використовуючи інструменти, які створили інші люди, щоб мати можливість виразити себе та вижити у цьому світі.`

Та будуть криптовалютні токени на ланцюгу, хоча Петурссон розчарований ідеєю їх називати `токенами`. Це сутичка описів, насправді. Для нього, як ветерана ігор MMO, вони - цифрові валюти; вони не служать як `токен` для представлення чогось. Проте буде `кілька валют`, які можна торгувати як інші криптовалютні токени.

``Токен` звучить невірно. Це для мене абстракція. Це не `токен` чогось. Це валюта в віртуальному світі або в грі,` - сказав він. `У своїй ментальності я думаю про них більше як про валюти; на низькому рівні вони реалізовані точно так само, як токени, і ми використовуємо стандарти токенів, щоб їх зробити`.

Схоже, Project Awakening відкриває інший шлях. Петурссон зазначив, що CCP Games з нетерпінням очікує визначення найкращого способу реалізації бідирекціонального руху валових коштів за допомогою криптовалютних токенів - що означає, що гроші можуть не лише бути вкладені в гру, але й виведені з неї.

`Бідирекціональний потік вартості в обидва боки є тим, що ми дуже хочемо розв`язати`, - він сказав. `Як Project Awakening може брати участь в міжнародній торгівлі валютами суверенних держав - це те, що нас захоплює.` Фаза III наближається

Випуск Project Awakening не виглядає нагальним, але продовжуване проведення тестів говорить про те, що прогрес досягається. Фаза III закритих ігрових випробувань розпочнеться 21 травня, і включатиме онлайн-хакатон, під час якого переможні команди будуть відправлені до штаб-квартири CCP в Ісландії, щоб продемонструвати свої створення.

Крім того, CCP Games оголосив цього тижня про те, що планує відкрити свою мультиплатформену платформу розвитку Carbon Development Platform, яку студія використовувала понад десять років в іграх. Це представлено як еволюція колаборативного підходу CCP до цього часу зі спільнотою Eve Online, поряд зі своїм входженням у галузь ігор на блокчейні. Вражені космосом. Розбите світ. Хочете відбудувати його разом з нами?

Ми з нетерпінням розкриємо більше інформації про проект Awakening сьогодні: наше нове одиночне космічне виживання на одній шматковій площині: https://t.co/KfE88ok1f6

Наші наступні ігрові тести та хакатон (якщо ви знайомі з Solidity, бонусні бали) ... pic.twitter.com/Ns0sI1GxvZ

До цих пір Петурссон сказав, що Playtests Project Awakening `перевищили наші очікування`, з користувачами, що розробляють багатофункціональні середні інструменти та елементи. Під час двотижневого тестування в грудні він сказав, що один альянс запустив свою власну токен та систему релігії, тоді як хтось розробив та впровадив `повнофункціональний набір операцій корпорації` з нуля.

Тестування фази III триватиме найдовше з усі

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути