Більше 600 врятованих з різниці свиней після втечі жертви

Більше 600 врятованих з різниці свиней після втечі жертви

Сотні людей визволені з `різниць свиней` після втечі жертви

Понад 600 працівників, яких примусили брати участь у так званих шахрайських схемах `різниці свиней` на Філіппінах, були врятовані правоохоронцями у четвер після того, як одна жертва забрали на стінку і втечіла, сповістивши поліцію.

Влада визволила 383 філіппінців, 202 китайців та 73 інших іноземців із комплексу у Бамбані, північному окрузі на Філіппінах.

За словами Вінстон Касіо, речника Президентської комісії проти організованої злочинності, центр затримував `красивих чоловіків і жінок, щоб заманити [жертв].` Він каже, що визволені жертви все ще `потрясені` цією випробуванням.

Затримані особи примушені весь день займатися шахрайством в області романтики, яке заманює жертв на інвестування в піддельні криптоплатформи. У більшості випадків їх катують і примушують працювати довгі години без відпочинку або з мінімальними перервами. 1,200 рабів визволені зі сприяючого ковбасування в М`янмі

Згідно з доповіддю BBC, втечна особа була в`єтнамським чоловіком у віці 30 років, який зареєструвався як шеф-кухар у центрі, який, як стверджувалося, був онлайн-гральною фірмою. Однак його наступно тримали проти його волі і примушували здійснювати шахрайські схеми, які, за словами Касіо, в основному були спрямовані на китайських громадян.

Чоловік зміг втечі після того, як заліз на стіну центру, перейшов через річку та приховався на фермі. Він стверджував, що інші намагалися втекти, але не мали успіху. Касіо сказав, що чоловік був знайдений зі слідами електрорізального ушкодження, що свідчить про те, що його катували. Крипто та ковбаси від різниці

Поліція в М`янмі визволила 1,200 рабів зі схожого комплексу раніше цього місяця. Одна з шахрайських схем на різницю там заробила $100 мільйонів в USDT протягом двох років.

Ці схеми часто зааранжовуються по всій Азії та користуються USDT для заробітку. Остання доповідь вказує, що від їх діяльності зароблено майже $75 мільярда. Однак експерт з форензичного аналізу блокчейнів висловив серйозні зауваження щодо того, що доповідь може бути завищена `на кілька порядків`.

Незалежно від цього, Організація Об`єднаних Націй підтверджує, що USDT використовується кримінальним світом в `паралельній банківській системі.` Згідно з ООН, сотні тисяч жертв були торговані по всьому світу для роботи в цих схемах. ФБР повідомила, що ковбасівництво спричинило збитки на суму $3,3 мільярда в США, засягнувши принаймні 40,000 жертв.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути