Схема Scam: Інкогніто загрожує витіком даних

Схема Scam: Інкогніто загрожує витіком даних

Після виходу зі схеми Scam, оператори темного ринку Інкогніто тепер загрожують витіком даних користувачів в ультиматумі у вигляді вимагання викупу.

Недавні облікові записи розкрили, що незабаром після того, як темний ринок (DNM) Інкогніто, очевидно, втік від відповідальності, його оператори зараз сповістили своїх клієнтів і продавців про те, що вони стикаються з ультиматумом. Команда за Інкогніто стверджує, що володіє журналами транзакцій криптовалютних активів та архівованими розмовами від своїх користувачів, попереджаючи, що ця інформація буде викладена для правоохоронних органів, якщо не буде здійснено платіж. Ринок Інкогніто повертається до вимагання, загрожуючи витіком даних користувачів після виходу зі схеми

Минулого тижня різні джерела повідомили, що Інкогніто виконало вихід зі схеми, як відзначається, зникненням з великими сумами біткоїну (BTC) та монеро (XMR). З часів перших днів DNM, наслідуючи приклад оригінального Шовкового шляху, виходні схеми були постійною проблемою. Вимагання - це нова вихідна шахрайська схема. Найкращий темний ринок наркотиків взяв усі гроші своїх користувачів дні тому. Тепер його адміністратор Фарад вимагає, щоб кожен продавець заплатив викуп, інакше він передасть їхні дані поліції.

Ми побачимо, як це виграє для нього. pic.twitter.com/dJ28YqmypL

Зазвичай вихідна схема включає прекратження діяльності DNM та втік із коштів, збережених в ескроу. Однак, в обертах подій адміністратори Інкогніто перейшли до вимагання грошей від користувачів та продавців, які використовували платформу.

«Чекаєте почути від нас в останній раз?» повідомлення від Фараона, деталі адміністратора ринку Інкогніто. «Ми маємо для вас ще одне останнє неприємне сюрпризчик. Ми накопичили список приватних повідомлень, інформацію про транзакції та деталі замовлень протягом років».

Адміністратор ринку Інкогніто додав:

Ви будете здивовані кількістю людей, які розраховували на нашу `автошифрування`. І, до речі, ваші повідомлення та ідентифікатори транзакцій ніколи фактично не були видалені після `закінчення терміну дії`.

Оператор Інкогніто розкрив, що інформація, яка перебуває під загрозою витіка до правоохоронців, включає всебічні викиди 557 000 замовлень та 862 000 ідентифікаторів криптовалютних транзакцій. В ультимативній ноті стверджується: «Це залежить від вас, чи є ваша та ваші дані ваших клієнтів у тому списку».

Звітно, буде створено портал білого списку для покупців, що пропонує їм можливість видалити свої записи. В оберті іронії адміністратор висловлює вдячність клієнтам та продавцям за «бізнес з ринку Інкогніто».

Яке у вас враження від того, що адміністратори ринку Інкогніто загрожують витоком даних користувачів та продавців? Дайте нам знати вашу думку з цього приводу у розділі коментарів нижче.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути