Як грати в Axie Infinity? - Просто посібник

Як грати в Axie Infinity? - Просто посібник

Як грати в Axie Infinity? - Coindoo

Криптопроекти постійно запускаються та вдосконалюються, щоб користувачі могли легко використовувати криптовалюту для декількох щоденних діяльностей. Серед усіх криптопроектів ігри з NFT стали все більш популярними протягом останніх кількох років.

І не дивно, чому. Користувачі можуть вигравати колекційні цифрові активи, займаючись цікавою діяльністю, яка часто вражає їх захоплюючими графікою та вражаючими функціями.

У цій статті ми поговоримо про те, як грати в Axie Infinity, найцікавіші функції гри та те, що ви можете виграти, граючи.

Але спочатку давайте дізнаємося точно, що таке Axie Infinity. Як грати в Axie Infinity? Посібник початківця з володіння іграми NFT

Криптопроекти продовжують запускатися та вдосконалюватися, щоб користувачі могли легко використовувати криптовалюту для декількох щоденних діяльностей. Серед усіх криптопроектів ігри з NFT стали все більш популярними протягом останніх кількох років.

І не дивно, чому. Користувачі можуть вигравати колекційні цифрові активи, займаючись цікавою діяльністю, яка часто вражає їх захоплюючими графікою та вражаючими функціями.

У цій статті ми поговоримо про те, як грати в Axie Infinity, найцікавіші функції гри та те, що ви можете виграти, граючи.

Але спочатку давайте дізнаємося точно, що таке Axie Infinity. Що таке Axie Infinity?

Axie Infinity - це гра P2E (гра за винагороду) на основі NFT та блокчейну, створена Sky Mavis, компанією, що спеціалізується на розробці ігор з економіками, що належать гравцям.

Запущена у березні 2018 року, Axie Infinity доступна на iOS, Android, MacOS та Windows. З понад 2,7 мільйонами щоденних активних гравців, Axie Infinity тепер є однією з найпопулярніших ігор P2E на ринку.

Головні персонажі Axie Infinity - це деякі істоти на основі NFT, натхненні Pokémon, яких називають Axies. Кожен Axie має унікальні властивості та боєві можливості та може конкурувати в битвах, які принесуть гравцям різні винагороди. Як працює Axie Infinity?

Гра Axie Infinity інтегрує концепцію NFT (не міняється токени), що дозволяє гравцям повністю володіти своїми персонажами та монетизувати свої гра внутрішні активи.

Один з найкращих прикладів може бути Axie з трьома містичними властивостями, який називається `Angel`, який був проданий за 300 ETH 6 листопада 2020 року.

На той момент `Angel` Axie мав ціну приблизно $135,000. На момент написання цеї статті, він досяг $1,184,553.

Екосистема Axie Infinity ґрунтується на блокчейні Ronin, підключеному до Ethereum. Ronin забезпечує більш відкриту економіку для гравців та дозволяє їм торгувати своїми активами без впливу від плати за газ Ethereum.

Крім того, блокчейн має свій набір смарт-контрактів, що дозволяє користувачам мігрувати свої внутрішні активи з блокчейну Ethereum на мережу Ronin.

Гаманець Ronin можна завантажити як розширення для веб-переглядачів Google Chrome та Firefox, а також як додаток для Android. Крім того, Ronin може бути інтегрований з холодним гаманцем Trezor, що може забезпечити ще вищий рівень безпеки для гравців Axie Infinity. Токени Axie Infinity

Axie Infinity використовує два специфічних токени: SLP та AXS. Токен SLP

Токен SLP (Маленький Заклінання Любові) видається як винагорода за кожну виграну битву від ігрового світу Axie Infinity. SLP можна використовувати для розведення Axies, щоб отримати нових, та продавати їх за фіксовану ціну або на аукціоні вторинного ринку Axie Infinity.

Гравці можуть вигравати токени SLP в обох режимах гри: Пригоди та Арена.

Токен Small Love Potion має необмежену кількість в обігу і може бути торгований за інші криптовалюти на криптовалютній біржі Katana DEx (Децентралізована біржа), яка доступна в мережі Ronin.

Токен AXS

AXS (Axie Infinity Shard) є токеном ERC-20, що діє як утилітарний токен Axie Infinity. З урахуванням його досить обмеженого обсягу (270,000,000), декілька користувачів вибирають обмін SLP на фрагменти Axie Infinity. Axie Infinity використовує механізм доказу авторитету, і Sky Mavis обирає валідаторів.

Власники AXS мають права управління, тому можуть голосувати та надсилати пропозиції управління. Крім того, вони можуть стейкати токени AXS для виграшу винагород та доступу до різних функцій в грі.

Токени AXS надаються найкращим гравцям з усіх сезонів гри. Однак гравці можуть купувати AXS на кількох біржах, включаючи Coinbase, Binance і Kraken. Як грати в Axie Infinity? Механіка гри, Класи Axies та Більше

Метавсвіт Axie Infinity називається Лунація та складається з сітки 301х301, що складається з кількох токенізованих ділянок землі, які гравці можуть купувати, орендовувати та розвивати.

Власники землі можуть знайти токени AXS на своїх земельних ділянках або використовувати Axies для вивчення вузлів ресурсів на карті, які можуть дати гравцям AXS або інші ресурси.

Граючи в гру, користувачам потрібно купити 3 Axies, щоб розпочати свою діяльність в Лунації. Зазвичай Axies можуть бути частиною одного з 9 доступних класів: Акватичний, Звір, Птах, Комаха, Ранок, Пил, Мех, Рослина та Рептилія. Кожен Axie має 6 різних частин тіла: спина, ріг, хвіст, рот, вуха та очі.

Кожен Axie має різні характеристики, які можуть додати до 4 балів до базової статистики. Axies можуть досягнути максимальної кількості балів в статистиці, яку можна розділити на 4 категорії:

  • Очки Здоров`я (HP) - це представляє загальну енергію Axie та може сказати вам, як довго вона протримається у грі;
  • Мораль - мораль може визначити шкоду, яку Axie може завдати своїм конкурентам, а також шанси на додаткові ходи захисту (тимчасове продовження життя після вичерпання HP);
  • Швидкість - Axies з більшою швидкістю можуть бути першими, хто атакує у битві;
  • Навичка - чим кращий Axie, тим більше шкоди він може завдати.

При виборі своїх Axies важливо враховувати всі їх властивості, оскільки ця інформація визначить, наскільки добре ваш Axie зможе випробувати в битвах, отже, наскільки багато ви можете виграти під час кожної битви, яку ви проводите. Як грати в Axie Infinity? Крок за кроком посібник

Гра в Axie Infinity дійсно цікава та захоплююча. Більше того, ви можете отримати деякі помітні цифрові активи. Таким чином, які кроки користувачі повинні виконувати, щоб почати грати в Axie Infinity? Крок 1: Доступ до Axie Infinity

Перший крок - перейдіть на веб-сайт Axie Infinity та натисніть `Грати зараз`.

Після цього вам буде потрібно створити свій гаманець Ronin. Натисніть `Почати` та слідуйте вказівкам на сторінці. Крок 2: Створити гаманець Ronin

Після цього вам буде потрібно створити свій гаманець Ronin. Все ж, якщо ви плануєте заробляти гроші, граючи в Axie Infinity, вам потрібне місце для їх зберігання. Натисніть `Почати` та слідуйте вказівкам на сторінці. Крок 3: Завантажте гаманець Ronin

Крок 4: Створіть код доступу

Потім вам слід ввести 6-значний код доступу та підтвердити його. Крок 5: Скопіюйте ключ відновлення

Вам слід скопіювати ключ відновлення, оскільки він є важливим у випадку, якщо вам знадобиться додаткова інформація для доступу до свого облікового запису.

Крім того, пам`ятайте, що ви ніколи не повинні ділитися своїм ключем відновлення з кимось і вам слід зберігати його в безпечному місці, де лише ви маєте доступ. Крок 6: Завантажте Axie Infinity

Після створення гаман

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути