SEC розглядає заявки на ETF на місцях Ethereum

SEC розглядає заявки на ETF на місцях Ethereum

Голова Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) Гарі Генслер був запитаний про криптовалюти та ETF на місцях Ethereum.

Генслер ще не дав чіткого підтвердження того, чи затвердить агентство ETF на місцях Ethereum.

Під час нещодавнього інтерв`ю з Yahoo Finance Генслера запитали про приблизно десять компаній, які подали заявки на продукт ETF на місцях Ethereum. Також його запитали, чи вважав він рішення літнього суду щодо Grayscale `передчасним`.

  • Генслер сказав: `Я не хочу передчасно визначати будь-яку заявку, і, як ви сказали, перед нами 10 заявок.`
  • `Отже, я, як завжди, не буду передчасно визначати це. Але на ваше питання, ми дивимося на факти, обставини та те, що перед нами`, - додав Генслер.

Крупні компанії, такі як BlackRock та Fidelity, подали заявки на ETF на місцях Ethereum у листопаді, і за ними вже подали заявки Franklin Templeton, Ark 21Shares, VanEck та Grayscale. Деякі експерти висловлюють оптимізм щодо того, що SEC може затвердити ETF на місцях Ethereum, враховуючи, що фьючерсні ETF на ETH вже торгуються. Вони також стверджують, що перемога Grayscale проти SEC в суді минулого року може вплинути на рішення.

SEC затвердив ETF на місцях Bitcoin після рішення суду у Вашингтоні цього літа, у якому три судді змусили SEC переглянути заявку Grayscale Investments на ETF на місцях Bitcoin. Однак Генслер заявив, що рішення агентства затверджувати ETF на місцях Bitcoin повинно бути `обмеженим` лише цим.

Генслер, який раніше заявляв, що більшість криптовалют є цінними паперами та закликав компанії реєструватися в SEC, сказав, що `цілий крипто-простір повний проблем` під час інтерв`ю з Yahoo Finance.

`Цей увесь простір переповнений зловживаннями та шахрайством`, - сказав Генслер.

  • Він критикував брокерів за об`єднання активів інвесторів без `відповідних розкриттів`. `Вони роблять речі, які ми б ніколи не допустили на Нью-Йоркській фондовій біржі`, - додав він.

* Це не інвестиційні поради.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути