Прогнози на ефір: $10,000 або вище цього року - Bitwise

Прогнози на ефір: $10,000 або вище цього року - Bitwise

Етер Може Доповзихнути до $10,000 або Вище Цього Року на Ряді Каталізаторів: Bitwise

Біткоін `присмоктав всю увагу` нещодавно, але етер може більш ніж подвоїтися від поточних цін цього року, — заявив аналітик Bitwise.

Наближаючий оновлення Dencun та захват навколо заявок на денний фонд ETF є ключовими каталізаторами.

Етер (ETH) `в значній мірі залишився в тіні` біткоіна (BTC) протягом останніх кількох місяців, але відстаючий може більш ніж подвоїтися в ціні у 2024 році, відповідно до Хуана Леона, криптовалютного дослідника фінансового управління Bitwise.

`[Етер] може дуже добре перевищити $8,000, $10,000 цього року, можливо, навіть вище,` сказав Леон в інтерв`ю для CoinDesk Markets Daily.

`Біткоін присмоктав всю увагу з запуском біткоін ETF, але [ETH] має принаймні два головні каталізатори, на які буде звернута увага,` — зауважив Леон.

Цього місяця оновлення Dencun зробить транзакції дешевше на мережах другого рівня, що підсилить активність та навіть приверне увагу масового споживача до Ethereum, він пояснив.

`Більшість позитивного настрою відбуватиметься через тижні та місяці після оновлення, коли ефекти виявляться,` — додав він.

Іншим каталізатором є заявки денних фондів обміну ефіру (ETF), строк прийняття регуляторного рішення яких наближається у травні.

Шанси на схвалення не такі виразні, як у разі денних фондів обміну біткоінами раніше цього року, сказав аналітик Bitwise, але можливість принесе захоплення етеру. Він дав шанс схвалення 50%-60%, але сказав, що це станеться `раніше чи пізніше.`

Потенційне схвалення підвищить привабливість етеру серед більш консервативних, інституційних інвесторів, так само як нові денні фонди обміну біткоінами, запущені в січні, привернули сильний попит інвесторів, накопичивши практично $9 млрд чистих надходжень.

Дефляційний постачання етеру, бум ставок EigenLayer та зростаюча діяльність децентралізованого фінансування (DeFi) також підтримують вищі ціни для ETH, заявив у звіті минулого місяця брокерський фірма Bernstein.

Коли ETH може побити всі попередні максимуми

Хоча BTC уже встановив новий історичний максимум на цьому тижні, етер відстає, все ще на 20% нижче, ніж його історичний максимум 2021 року.

Це схоже на те, як розвивався попередній ринковий цикл, з біткоїном — найстарішою та найбільшою криптовалютою за капіталізацією — яка призводила до відновлення ринку знизу, з етером та меншими криптовалютами, які відстають.

Пізно в листопаді 2020 року, BTC набирала свої історичні максимуми в $19,000, а ETH перебував нижче $600, близько 60% нижче свого піку 2018 року. Кілька тижнів пізніше, коли BTC переконливо перевищив свою колишню рекордну ціну, ETH розпочав багатомісячний ралі, щоб врешті-решт вразити пік в $4,400 в травні.

Якщо історія є яким-небудь показчиком, біткоїн спочатку повинен перевершити рівень $69,000 для шансу на нові історичні максимуми етеру.

Останнім часом ETH торгувався на рівні $3,850, зростаючи на 14% протягом останніх семи днів, перевершуючи 9% приріст біткоїна. Широкий ринковий індекс CoinDesk 20 (CD20) підвищився на 13%.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути