Новий графік розблокування токенів SHRAP для гри Shrapnel: що змінилося?

Новий графік розблокування токенів SHRAP для гри Shrapnel: що змінилося?

Neon Machine, студія, яка стоїть за відомою блокчейн-грою Shrapnel на Avalanche, сьогодні оголосила, що вона переглянула графік розблокування токенів SHRAP, щоб подальше розподілити виділення часу.

Згідно з блог-постом, ексклюзивно пройшовшим через Decrypt’s GG, Shrapnel впровадив `комплексний перегляд` графіка розблокування токенів першої особи. Розблокування з фонду винагороди спільноти та екосистеми залишаться запланованими, але інші розблокування токенів в квітні зменшаться майже на 75% через переглянутий графік.

`Оскільки проект Shrapnel зріс, у нас тепер є більша ясність щодо нашого графіка поставок продукції`, - сказав член керівництва Shrapnel Аарон Ноніс Decrypt’s GG. `Ця зміна відповідає графіку додаткових функцій, коли ми продовжуємо поліпшення корисності токенів`.

За новим графіком у наступних місяцях буде розблоковано менше токенів через нелінійну структуру, `починаючи з низької швидкості розблокування та прискорюючи зі зростанням бази користувачів та зростанням корисності SHRAP`. Переглянуті графіки розблокування впливають на команду, радників, володарів насіння токенів та стратегічних володарів токенів, підтвердив представник Shrapnel.

A look at SHRAP token unlock changes. Image: Shrapnel

SHRAP - це токен, заснований на Avalanche, екосистемі гри Shrapnel, і токен має різноманітні цілі. Він використовується як винагорода під час конкурсів під час раннього доступу до гри, і гравці зможуть використовувати SHRAP для публікації власного ігрового контенту, придбати інші створені користувачами скини та контент та брати участь у голосуваннях спільноти.

На момент написання цього тексту, SHRAP коштує близько $0,29 згідно з даними від CoinGecko, з ринковою капіталізацією $127 мільйонів. Токен зріс на 48% за останні 30 днів, виїжджаючи на широку хвилю зростання цін на криптовалюту, хоча він склався від свого історичного максимуму ціни понад $0,43, встановленого в грудні.

Чому важливий графік розблокування токенів? Криптовалютні інвестори уважно вивчають такі графіки, щоб побачити, коли більше токенів буде доступно команді, інвесторам та не тільки, оскільки це збільшує ланцюжок обігу. В результаті отримувачі токенів можуть вивалити свої утримання на ринок, потенційно впливаючи на ціну.

Shrapnel нещодавно запустив свою гру з раннім доступом на ПК через магазин Epic Games, з гратиснєю версією шутера для багаторазового користування, який поступово розширюється та удосконалюється, коли Neon Machine будується публічно. Команда підтримує запуск раннього доступу мільйонами доларів SHRAP, спрямованими на тижневі конкурси.

За словами псевдонімного криптовпливового Чемпа, який є радником команди Shrapnel, цей розширений графік розблокування найкраще підходить для запланованого випуску гри.

`У Shrapnel є чіткі амбіції стати глобальним розважальним франшизом, побудованим на початковому успіху флагманської гри на ПК`, - сказав він, згідно з блог-поств. `Новий графік розблокування SHRAP позиціонує продуктові команди на повному виконанні цієї амбіції. Ми бачимо довговічність проекту та його економіки, і повністю підтримуємо цей шлях до стійкості для токена SHRAP`.

Відредаговано Раяном Озавою.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути