Збільшення доходу в грі Notcoin на Telegram

Збільшення доходу в грі Notcoin на Telegram

Notcoin: Як збільшити свій дохід до випуску токенів гри на Telegram

Протягом останніх кількох місяців понад 26 мільйонів людей грали вірусну клікер-гру Notcoin в Telegram. У грі на основі месенджера гравці натискають кнопку для `видобутку` монет. Це настільки просто, але водночас набагато цікавіше, ніж може здатися.

На початку не було зовсім зрозуміло, чи запустить Notcoin фактичну криптовалюту, проте команда недавно підтвердила, що дійсно запустить токен на мережі відкрити TON з запланованим дебютом наприкінці березня або на початку квітня.

З підтвердженим роздачею токенів, давайте пірнемо в те, як отримати максимальну вигоду від Notcoin.

Основна концепція є однією з найбільш простих механік гри, які ми коли-небудь бачили: Ви натискати кнопку і отримуєте Notcoin. Починаючи грати, у вас буде повний енергетичний бар; моя енергія як нового користувача мала максимальне значення 1 000, але ви можете придбати підвищення (використовуючи ваш накопичений Notcoin), щоб збільшити його.

Енергетичний бар корелює з кількістю монет, які ви можете заробити, натискаючи. Якщо ваша енергія дорівнює нулю, вам доведеться чекати, поки вона заповниться, або використовувати підсилення для її поповнення, перш ніж ви зможете натискати та заробляти більше монет. Це класична модель гри free-to-play, але у цьому випадку ви можете фактично використовувати зароблені монети, щоб усунути подібні перешкоди.

Є дві безкоштовні категорії підсилення: Turbo та Full Energy. Підсилення Turbo дає з`являтися ракеті, поки ви натискати, і якщо ви натискаєте на Ракету, то вас потрапляєте в режим `Турбо`, де можете заробляти величезну кількість Notcoin за натискання протягом короткого періоду часу. Тим часом підсилення Full Energy поповнює ваш енергетичний бар, щоб ви могли продовжувати фармити. Щодня ви отримуєте три безкоштовних підсилювачі кожен.

Ще нижче на сторінці підсилення, що знаходиться в месенджерській грі, ви побачите кілька інших варіантів збільшення вашої потужності фармінгу Notcoin. Ви можете використовувати ваші зароблені Notcoin, щоб придбати підсилення Multitap, Recharging Speed та Energy Limit.

Розділ підсилення також пропонує користувачам доступ до Auto Tap Bot, який ви можете придбати за 20 000 Notcoin. Ви можете придбати Auto Tap Bot тільки після досягнення Срібної Ліги, до якої ви дуже швидко можете дістатися, використовуючи ваші безкоштовні щоденні підсилення та натискати.

І вам слід переконатися, що використовуєте всі ваши безкоштовні щоденні підсилення якомога швидше. Це не лише найшвидший спосіб потрапити в Срібну Лігу, але й безкоштовні підсилення не переносяться з дня на день, тому немає сенсу в їхньому марнуванні.

Вам потрібно максимізувати всі доступні підсилення якнайшвидше, щоб збільшити свій потенціал заробітку і придбати Auto Tap Bot для автоматизації частини процесу натискання. В кінцевому рахунку, хто не любить пасивний дохід? Швидкий спосіб отримати кілька сотень тисяч Notcoin (для покупки підсилення) - виконання квестів у розділі `Заробити` в додатку.

Типи квестів включають в себе такі дії, як приєднання до кількох груп Telegram, підключення гаманця TON до додатка та приєднання до `Squad` гравців Notcoin. Квести розбиті на 3 різні категорії: Onboarding, Specials та Web3 World.

Розділ Onboarding - це досить прямолінійний: Ви отримуєте зростаючі винагороди, залежно від того, скільки людей ви запрошуєте, а також за виконання дій, таких як приєднання до Squad. Секція Specials квестів - це місце, де ви знайдете завдання, що стосуються приєднання до різних онлайн-спільнот, а завдання Web3 World винагороджують гравців за вивчення різних криптопротоколів.

Щодо запрошення друзів, ви також отримаєте Notcoin в залежності від їхньої активності. Кожного раза, коли ваші реферальні друзі піднімаються в лізингу, ви отримуєте бонус. Користувачі Telegram Premium отримують найбільші бонуси, але ви все ще можете фармити Notcoin за допомогою безкоштовної версії Telegram.

Після того як ви покращали всі ваші підсилення та отримали ваш Auto Tap Bot, просто заходьте в додаток раз на 12 годин, щоб отримати токени, які заробив ваш Auto Tap Bot. І переконайтеся, що продовжуєте купляти додаткові підсилення за допомогою вашого Notcoin, щоб ваш Auto Tap Bot міг збільшити свій потенціал доходу.

В основному, максимізація вашого доходу від Notcoin сводиться до цих кроків: Використовуйте ваші безкоштовні підсилення, щоб якнайшвидше потрапити в Срібну Лігу і купити Auto Tap Bot. Виконуйте квести, щоб отримувати великі винагороди Notcoin, і використовуйте ці винагороди для покупки підсилення швидкості підзарядки та ліміту енергії. Це збільшить ваш загальний потенціал заробітку. Щодня заходьте до гри, щоб отримувати винагороди, якими ваш бот заробив.

Це нормально, якщо ви пропускаєте кілька днів або кілька тижнів без гри. Але не дозволяйте пройти 30 днів без гри - Notcoin недавно заявила, що буде поступово очищати видобуті монети з неактивних облікових записів перед запланованим запуском токенів.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути