Ціна Ethereum перед стрибком до $4000

Ціна Ethereum перед стрибком до $4000

Аналіз Ціни Ethereum натякає на останнє відступлення перед стрибком до $4000

Аналіз ціни Ethereum: ринок криптовалют увійшов у березень зі зростанням волатильності, оскільки ралі ціни Bitcoin зупинився на рівні $64000. Незначний зсув до бокової активності також впливає на основні монети, такі як Ethereum, XRP, SOL та BNB, кожна з них коливається нижче відповідних рівнів опори. Однак масивний витік капіталу в спот BTC ETF, який був однією з ключових причин останнього зростання, досі залишається недоторканим.

За останніми підсумками від Lookonchain на 1 березня, Grayscale (GBTC) зменшила свої запаси Bitcoin на 3,606 BTC ($223M), тоді як вісім спот-ETF на BTC разом додали до своїх портфелів 10,999 BTC ($680M). Тільки Blackrock відповідав за 9,730 BTC ($601M) з цього збільшення, демонструючи значний інституційний зсув у напрямку інвестування в Bitcoin. https://t.co/38Tqp3p9D5 pic.twitter.com/8awhagxEJi

Також читайте: Ціни криптовалют сьогодні: Bitcoin на 62К, Ethereum вище $3400, так як SHIB & PEPE стрімко зростають на понад 50% Інвестори вивели $906M вартості Ethereum з бірж у знак довіри Ціна Ethereum| Tradingview

Аналіз графіка за добовим часом показує, що ціна Ethereum спостерігала інтенсивний попит на покупку з другого тижня лютого. Від місцевої підтримки у розмірі $2268, ціна монети зросла на 51% до поточних 3426 доларів.

Цей буль-ран можна пояснити колективними подіями, такими як збільшення припливу в BTC ETF, стабільний прогрес у твердий форк Ethereum Dencun та позитивний настрій навколо Spot ETH ETF.

За останнім спостереженням аналітичного інструменту IntoTheBlock, Ethereum (ETH) спостерігав помітний тренд виведення з бірж, з виходом з бірж на суму $906 мільйонів вартості ETH протягом минулого тижня. Це позначає восьмий тиждень поспіль чистих витоків для другої за ринковою капіталізацією криптовалюти.

https://t.co/v7VuqFUSCf

Постійний рух ETH від бірж може вказувати на зростаючу тенденцію до тривалого утримання серед інвесторів або зменшення продавального тиску.

В даний час торгується на рівні $3425, ціна Ethereum спостерігається зростання попиту на постачання на рівні $3524, що підтверджується денною свічкою з довгими відхиленнями відхилення. Якщо попит на постачання буде тривати, ціна монети повернеться на 5% для перевірки порушеної тенденції лінії розширюючогося патерну каналу.

Підтримка цієї підтримки надасть покупцям ETH відповідну підвіску, щоб продовжити поточне відновлення до $3924, а потім до $4235.

Технічний індикатор Експоненційний рухливий середній: Швидкий 20-денний EMA може виступати як перший оборонний ланцюг для покупців. Відносний індекс сили: Щоденний RSI(80%) нахил в галузі перекуплених ресурсів вказує, що ціна ETH може знадобитися мінорний коридор підтримки регіону міжнаборного руху вгору.

Сподівані статті FTX Claim Faces Backlash Over Massive Price Gap For BTC, ETH, SOL, BNB Ethereum Scaling Network Blast Goes Live, $2.3B Freed Bitcoin Price Rally Likely Due to Bullish Sentiments Than “FOMO” Belief

Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути