Ефір (ETH) - нова зірка на ринку криптовалют: інтерес до Ethereum ETF зростає.

Ефір (ETH) - нова зірка на ринку криптовалют: інтерес до Ethereum ETF зростає.

Інтерес до Ethereum ETF в США досяг найвищого за останні 12 місяців рівня на Google.

Увага криптовалютного ринку звертається від схвалення Bitcoin-біржових фондів (ETF) до інших цифрових активів, більшість з яких не зуміла скористатися цим монументальним подією в короткотерміновій перспективі. На підставі цінового руху після схвалення, продукт можна вважати ​​подією `купити чутки, продати новини`.

Цікаво, що обговорення навколо криптовалютних ETF перекинулося на можливий подібний продукт для Ethereum (ETH), другої за ринковою капіталізацією криптовалюти.

Ці обговорення підкреслені активністю на Google Trends, де інтерес до ключового слова `Ethereum ETF` підскочив до найвищого за останні 12 місяців рівня в США.

Зокрема, дані, отримані Finbold 15 січня, свідчать про те, що на тиждень, що закінчився 13 січня, інтерес до ключового слова сягнув популярності в рейтингу 100, найвищої точки за останній місяць. Зокрема, з 6 січня по 14 січня інтерес зріс на 455%.

Деталізація регіонального інтересу показує, що Орегон і Алабама є лідерами, досягнувши рейтингу популярності в 100. Невада йде слідом, з рейтингом 94, за нею йде Нью-Джерсі з рейтингом 85, а Вашингтон займає п`яту позицію з рейтингом 81. Чинники, які впливають на інтерес до ETH ETF.

Інтерес до Ethereum ETF помітно зросло після того, як генеральний директор BlackRock (NYSE: BLK) Ларрі Фінк заявив, що він `вбачає цінність` в продукті. Слід зазначити, що BlackRock, найбільша інвестиційна компанія в світі, є ключовим гравцем на ринку Bitcoin ETF.

Ця компанія також знаходиться серед заявників, які чекають відгуку від Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) на заявку про створення Ethereum ETF. Рішення SEС щодо Ethereum ETF має бути прийняте у травні цього року.

Проте виникли спекуляції, що продукт може зіткнутися з перешкодами через його класифікацію регуляторами як цінний папір. У той же час голова SEC Гері Генслер вказав, що одна з причин схвалення Bitcoin ETF - його класифікація як сировини. Аналіз ціни Ethereum

Поміж всіх гадань Ethereum зазнає зростаючого попиту, а токен піднімається в той час, коли Bitcoin стикається з загрозою втрати опорної зони на рівні 40 000 доларів.

Ефір володіє тижневим приростом понад 13% на момент написання статті, при цьому торгується на рівні 2537 доларів.

Варто зауважити, що схвалення Bitcoin не гарантує схожої долі для Ethereum і не забезпечує підйому ціни на ETH.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є суб`єктивним. Інвестуючи, ви піддаєте свій капітал ризику.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути