Ефіріум (ETH) $3,500: Чи $4,000 на горизонті?

Ефіріум (ETH) $3,500: Чи $4,000 на горизонті?

Ефіріум (ETH) досягнув рівня у $3,500 — Чи $4,000 на горизонті?

Ціна ефіріуму (ETH) зросла понад $3,500 29 лютого, але трохи знизилася з того часу.

Ефіріум перейшов певний конфлюентний рівень короткострокової та довгострокової підтримки під час руху вверх. Ефіріум досягає $3,500

Технічний аналіз на тижневому графіку показує, що ціна ETH торгується всередині довгострокового візуального паралельного каналу зі зростанням з червня 2022 року. Ціна зробила дві неудачні спроби виходу за межі (червоні іконки).

ETH, нарешті, вийшов у лютий 2024 року. breakout (зелений коло) також підняв його вище середини довгострокового діапазону між $1,400 – $4,000 (білий).

Вчора ETH досягнув піку у $3,522, найвищий рівень з березня 2022 року. Графік ETH/USDT щотижня. Джерело: TradingView

Тижневий індекс відносної сили (RSI) дає бикове читання. Трейдери використовують RSI як індикатор імпульсу, щоб оцінювати, чи ринок перекуплений чи перепроданий і чи потрібно накопичувати чи продавати актив.

Якщо читання RSI вище 50, а тенденція вгору, биками все ще мають перевагу, але якщо читання менше 50, це навпаки. Індикатор вище 70 (зелена іконка) та зростає, обидва ознаки бикової тенденції. Що говорять аналітики?

Деякі трейдери та аналітики криптовалют на Х припускають, що це лише початок більшої тенденції ефіріуму.

Altstreetbets використовував лічильник хвиль Елліота, щоб передбачити, що ціна ETH зросте до $5,500. Графік ETH/USDT на 3 дні. Джерело: Х

InmortalCrypto вважає, що ETH зросте до $10,000, тоді як IncomeSharks зауважив, що його ціль $3,500 досягнута.

Візантійський генерал розкрив підстави для оптимістичної прогнози щодо ціни ETH.

«Але усі вже мають велику кількість ETH, це не може більше наливати. Ні, маленький брат. Тільки невелика термінально хвора частина цієї нішевої спільноти в Твіттері має велику кількість ETH. Це, в цілому, ніщо,» — він зазначив. Прогноз цін на ETH: Чи $4,000 наступне?

Технічний аналіз щоденного графіку підтримує рух вгору через лічильник хвиль і RSI. Технічні аналітики використовують теорію хвиль Елліота для визначення напрямку тенденції, вивчаючи повторювані довгострокові цінові патерни та психологію інвесторів.

Найбільш ймовірний лічильник хвиль вказує на те, що ETH знаходиться на третій хвилі п`ятихвильового руху вгору (чорний). До цих пір третя хвиля мала довжину 1.61 рази більше першої. Це потенційний рівень для піку.

Однак щоденний RSI не показує ніякої слабкості, оскільки індикатор все ще зростає.

Таким чином, якщо ETH виходить з опори у $3,640, вона може зрости на 35% до наступної опори у $4,550, давши хвилям один і три співвідношення 1:2.61. Графік ETH/USDT щоденний. Джерело: TradingView

Незважаючи на цю бикову прогнозу ціни ETH, неуспіх у виході з $3,640 може спровокувати 13% впад у найближчу підтримку в $3,000. Це завершить четверту хвилю.

Для останнього аналізу криптовалютного ринку від BeInCrypto, натисніть тут. Відмова від відповідальності

Вся інформація, розміщена на нашому веб-сайті, публікується в добрій вірі та лише для загальних інформаційних цілей. Будь-які дії, які читач відтворюють на основі знайденої на нашому веб-сайті інформації, виконуються виключно на їхній власний ризик.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути