1.2 Мільярда DOGE відправлено на Binance та Robinhood - ринок очікує розпродаж?

1.2 Мільярда DOGE відправлено на Binance та Robinhood - ринок очікує розпродаж?

1.2 Мільярда DOGE перекинуто на Binance та Robinhood - чекайте на розпродаж?

Платформа відстеження криптовалют Whale Alert та її боти виявили масштабну транзакцію на суму майже $90 мільйонів у фіатній грошовій одиниці на найбільшу у світі криптовалютну біржу, Binance. Ще півтора мільярда DOGE було відправлено на іншу популярну криптовалютну біржу.

Ця транзакція відбулася після того, як DOGE зробив масштабний ріст ціни за останні 24 години. 1.2 мільярда DOGE в русі.

Вказаний джерело даних помітило вражаючі кількості 699 999 999 DOGE та 500 000 000 DOGE, передані на основні криптовалютні торгові платформи Binance та Robinhood. Разом вони складають 1.2 мільярда доджкоїнів.

Перший переказ був оцінений у $53,065,006, а другий вартою в $53,065,006 у фіатній валюті. Також Whale Alert помітив менший переказ на суму 66 000 000 доджкоїнів протягом останніх 24 годин.

🚨 🚨 🚨 🚨 699 999 999 #DOGE (89 050 089 USD) передано з невідомого гаманця на #Binancehttps://t.co/vSdR0cxAqn — Whale Alert (@whale_alert) 29 лютого 2024 р.

Оскільки ціна DOGE зростала більш ніж на 42%, досягнувши $0.1, це може бути ознакою наближеної розпродажу, оскільки великі кити починають переміщувати свої утримання DOGE на біржі, щоб зафіксувати прибуток.

🚨 🚨 🚨 500 000 000 #DOGE (53 065 006 USD) передано з невідомого гаманця на #Robinhoodhttps://t.co/6GMt0lGMdu — Whale Alert (@whale_alert) 28 лютого 2024 р.

Доджкоін може піти в параболічний ріст у квітні.

Раніше на цьому тижні популярний криптоаналітик та трейдер на Twitter Алі Мартінес опублікував запис, щоб повідомити криптоспільноту, що оригінальна мем-криптовалюта Доджкоін повторює патерн, який було останній раз побачено під час бул-ринку 2021 року - року, коли Ілон Маск назвав себе `ДоджФатером` на Twitter та підтримав DOGE у Saturday Night Live.

Тоді ціна DOGE піднялась до історичного максимуму у $0.7376 8 травня, після того, як Біткоін досяг історичного піку у $63,000 у квітні того ж року.

Дії ціни #Доджкоіна здається відбиває патерни, спостережені в попередніх булових ринках. Якщо історія повториться, ми можемо побачити, що $DOGE увійде в параболічний ріст приблизно у квітні! pic.twitter.com/fL1J3CP3mR — Алі (@ali_charts) 26 лютого 2024 р.

Мартінес вважає, що Доджкоін може `увійти в параболічний ріст` приблизно у квітні, якщо історія повториться. Ріст DOGE слідує за ростом Біткоіна.

Загалом, найбільша мем-криптовалюта за обсягом капіталізації ринку, Доджкоін, продемонструвала вражаючий ріст ціни на більше ніж 42%, зростаючи з $0.0948 до місцевого піку у $0.1350. Наразі DOGE трохи відкотився і обмінюється на $0.1290.

Доджкоін, Ефіріум, XRP та багато інших альткойнів раптово зросли в ціні внаслідок великого росту ціни Біткоіна. Флагманська криптовалюта зросла майже на 12% у середу, перевищивши рівень у $64,000 на стабільному використанні Біткоіна постачальниками BTC ETF.

Нові фінансові можливості на Solana: Franklin Templeton готує спільний фонд, Jupiter Exchange збільшує можливості.
Нові фінансові можливості на Solana: Franklin Templeton готує спільний фонд, Jupiter Exchange збільшує можливості.
Franklin Templeton планує запустити фонд на блокчейні Solana, підсилюючи інтерес до технології. Jupiter Exchange купила SolanaFM та Coinhall, розширюючи свої можливості. Запуск мобільної платформи Jupiter Mobile спростить торгівлю криптовалютою. 🚀📈
Переглянути
Нове розширення EURCV на Solana: шлях до успіху?
Нове розширення EURCV на Solana: шлях до успіху?
Сюзіете Генерал розширює свою стабільну криптовалюту EURCV на блокчейн Solana для покращення швидкості та витрат у транзакціях. Переможець у галузі DeFi? 🚀🌐 #крипта #SGForge #Solana #EURCV
Переглянути
Терраформ Лабс отримала судове дозвіл на ліквідацію діяльності: настрій ринку підвищився
Терраформ Лабс отримала судове дозвіл на ліквідацію діяльності: настрій ринку підвищився
Терраформ Лабс отримала дозвіл на ліквідацію своєї діяльності, що підвищило ціни на LUNA та LUNC сьогодні 😊📈.
Переглянути
Зростання активності китів для Fantom, Immutable X та BAT після зниження ставки ФРС
Зростання активності китів для Fantom, Immutable X та BAT після зниження ставки ФРС
Ключові альткоїни FTM, IMX та BAT підйомно реагують на зниження ставок Федеральної резервної системи. Інвестори вірять у їхній потенціал. FTM зросла на 60%, IMX відчуває опір, а BAT зростає після інтеграції з Brave Browser. Ринок криптовалют активний під впливом змін у Федеральній резервній системі. ⚡📈🪙
Переглянути