Розширення рішення Ankr RaaS на нові мережі

Розширення рішення Ankr RaaS на нові мережі

Ankr`s Rollup-as-a-Service Solution Expands to New Networks

Ankr стане надавати повну підтримку готових rollups. RaaS від Ankr повністю керується своєю командою, якщо мова йде про інфраструктуру вузла, оновлення мережі, механізми сумісності та необов`язкові покращення для досягнення кращої продуктивності. RaaS від Ankr розширюється на більш модулярні блокчейни: Деталі

Ankr, постачальник веб-інфраструктури Web3 та надавач AppChains і рідкісниго стейкінгу, сьогодні оголосив, що він розширює доступність та можливості своєї повноцінної служби Rollup-as-a-Service для розробників та підприємств. Тепер Ankr пропонує можливість будувати такі продукти на вершині zkSync, Optimism та Polygon.

🏗️ Будівля з модулярними блокчейнами схожа на будівництво цифрового хмарочоса, кожен шар виконує конкретну функцію, а Ankr надає інструменти для створення фундаменту.

Дозвольте нам допомогти вам підняти ваш проект на новий рівень 🏙️

Дізнайтеся як сьогодні: https://t.co/OXehENwuaK

Крім того, за допомогою своєї програми рідкісного стейкингу, Ankr тепер пропонує розробникам можливість використовувати ankrETH для оплати газу в процесі масштабування їх бізнесів, дозволяючи вбудовані стейкінгові винагороди для всіх власників токенів.

Кев Сілк, старший менеджер продукту Ankr RaaS, підкреслює важливість релізу для всіх розробників та підприємців Web3:

Зі створенням 2-го рівня та модульності Web3 переходить на нову еру продуктивності, метою Ankr для RaaS є зробити запуск L2 таким же простим, як і досвід публікації нового веб-сайту став в дот-ком індустрії зрілою. З повним проектуванням, розгортанням, операціями і фінансовими стимулами Ankr робить простір доступним для вибухового пулу проектів та підприємств.

Повна пропозиція RaaS від Ankr для розробників використовується на їх пропріетарній голому апаратурі. Обслуговуючи два трильйони щорічних транзакцій, Ankr має доведену здатність надавати та масштабувати вимоги, які вимагає RaaS.

Як раніше повідомлялося U.Today, Ankr запустив новий тип рахунків в січні 2024 року, під назвою `Team Accounts`, для більш оптимізованого управління своїми ресурсами. Більше можливостей для токену ankrETH

Розробники вважають фінансову інфраструктуру Ankr для клієнтів rollup так само привабливою, оскільки вони надають активи рідкісного стейкінгу та інструменти, що дозволяють використовувати велику капітальну базу закладеного ETH новими способами для допомоги новим мережам L2.

Коли розробники обирають RaaS від Ankr, вони можуть вибрати використання токена рідкісного стейкінгу ankrETH як свого газового токена, ефективно дозволяючи всім учасникам мережі здобувати нативні стейкінгові винагороди, покриваючи оперативні витрати.

Вбудовування фінансових стимулів безпосередньо в процес розробки ще більше відрізняє Ankr RaaS, надаючи повне рішення для розробників, які прагнуть максимізувати потенціал своїх блокчейн проектів.

Нові фінансові можливості на Solana: Franklin Templeton готує спільний фонд, Jupiter Exchange збільшує можливості.
Нові фінансові можливості на Solana: Franklin Templeton готує спільний фонд, Jupiter Exchange збільшує можливості.
Franklin Templeton планує запустити фонд на блокчейні Solana, підсилюючи інтерес до технології. Jupiter Exchange купила SolanaFM та Coinhall, розширюючи свої можливості. Запуск мобільної платформи Jupiter Mobile спростить торгівлю криптовалютою. 🚀📈
Переглянути
Нове розширення EURCV на Solana: шлях до успіху?
Нове розширення EURCV на Solana: шлях до успіху?
Сюзіете Генерал розширює свою стабільну криптовалюту EURCV на блокчейн Solana для покращення швидкості та витрат у транзакціях. Переможець у галузі DeFi? 🚀🌐 #крипта #SGForge #Solana #EURCV
Переглянути
Терраформ Лабс отримала судове дозвіл на ліквідацію діяльності: настрій ринку підвищився
Терраформ Лабс отримала судове дозвіл на ліквідацію діяльності: настрій ринку підвищився
Терраформ Лабс отримала дозвіл на ліквідацію своєї діяльності, що підвищило ціни на LUNA та LUNC сьогодні 😊📈.
Переглянути
Зростання активності китів для Fantom, Immutable X та BAT після зниження ставки ФРС
Зростання активності китів для Fantom, Immutable X та BAT після зниження ставки ФРС
Ключові альткоїни FTM, IMX та BAT підйомно реагують на зниження ставок Федеральної резервної системи. Інвестори вірять у їхній потенціал. FTM зросла на 60%, IMX відчуває опір, а BAT зростає після інтеграції з Brave Browser. Ринок криптовалют активний під впливом змін у Федеральній резервній системі. ⚡📈🪙
Переглянути