Стаття: Вплив Bitcoin halvings на цикл ринку - аналіз

Стаття: Вплив Bitcoin halvings на цикл ринку - аналіз

Bitcoin halvings можуть бути корисними — але повернення кожного циклу зменшилися

Поточний ралі біткойна відбувається на фоні збігу двох корисних наративів: менш ніж за вісім тижнів, удвічі зменшиться новий постачання, у той час як фонди на місці вже швидше куплять монети, ніж добули їх.

Ново-знайдений попит від фондів на місці відсутній, хоча, здебільшого рассматривается як каталізатори для великого зростання ціни на біткойн.

Проте протягом останніх двох циклів найбільше скористались крипто, а не біткойн. Починаючи з одного року до кожного попереднього розділу, біткойн досяг рубежу: 50 000% один рік після розділу 2012 року; 8500% майже полтора року після розділу 2016 року; 1 000% майже полтора року після розділу 2020 року.

(Для людей, що love фрактальное, цікаво, рубежі біткойна поділяють між шести і вісім кожного циклу. Якщо це повториться, верхній пункт біткойна в цей раз буде менше 170% — з біткойна вже забезпечує 🔹 більшу частину цих виграшей.)

Рядок, ріст біткойна стає більшім кожен цикл

Це все можна очікувати, враховуючи як велика вже ринкова вартість біткойна, поза $1 трлн. Порфібільно неможливо для ціни біткойна множити в 500 разів за два роки, як це було в 2012 році, коли його капіталізація була менше, ніж на $200 млн.

Біткойн (BTC) становить приблизно половину внутрішнього ринку крипто наразі, але є десятки тисяч інших криптовалют, і в цілому вони схильні підхопити, коли біткойн робить найважчі ралі.Фактично, все, що не є біткойном, може отримати значно більше після бульбітьнів біткойна, ніж сам біткойн.

Крипто за виключенням біткойна разом коштувала $64,9 млн один рік до розділу 2016 року. Після події, в розквіті бику 2017–2018 років, ця цифра множилася більше, ніж в 6 000 разів до $421 млн, в основному завдяки успіхам XRP, Ethereum та Bitcoin Cash.Крипто виросло набагато більше, ніж біткойруеті після попередніх двох розділів

Аналогічно під час попереднього циклу крипто між 2019 та 2021 роками, криптовалюта поза біткойном була оцінена в $71,6 млрд один рік до розділу 2020 року. Півтора року пізніше, коли біткойн був близько до рекордних значень, вся інша криптовалюта вартувала $1,6 млрд — зростання більше, ніж у 2 000% до 1 000% біткойна. Чотирирічні цикли не є виключною власністю Bitcoin

Три розділи, слід зазначити, — це завершено занадто маленький розмір вибірки, щоб отримати який-небудь розумний аналіз.Такий малий розмір вибірки означає, що інші фактори, крім розділів, так само ймовірно впливають на формування того, що, здаєтьсья, незупинні чотирирічні ринкові цикли біткойна.Глобальний цикл ліквідності, який відстежує, скільки грошей рухається по глобальній економіці, кількість біткойн ралі, ймовірніше, навіть тісніше за головного розміру, ніж роздіli.

Як виявляеться, глобальна ліквідність також працює на чотирирічних циклах.

Підтвердині хвилі глобальної ліквідності призвели до вибухового росту біткойна все ще практично неможливо — так само з розділами.

Це, ймовірно, комбінація обох: Постачання знижується, тоді як глобальна ліквідність поглиблюеться до такого рівня, коли воно переливається в цінні папери активів, таких як крипто, підвищує попит.

Не рахуючи одного дня минулого тижня, коли фонди на місці були чистими продавцями, фізично підкріплені бітуін фонди в США в цілому купили майже 6,350 BTC ($362 млн) за торгувальної сесії, в середньому.

Майнери біткойна в середньому знаходять 147 блоків на день, кожен з яких нагороди має 6,25 BTC ($356,600), шлях розподілення пресних монет.

Фонди в біткойн купляють практично в шість разів більше цієї кількості від імені акціонерів, очолюються BlackRock, Fidelity та Ark-21Shares.

Багато аспектів ринку біткойна випереджають подачу біткойна. Кожен день в цьому році в середньому в крипто-обміну втікало близько 35,000 BTC ($2 млрд), що свідчить про можливі продажі біткойна в 37 разів більше, ніж є добуто кожен день. Навіть рахуючи перескок останньої ціни біткойна, якщо тільки малка частка біткойн майнерів, що відправлена на обміни, вкінці кінців виявиться проданою, гіпотетично це досить великі запаси там, щоб зустрітись з попитом, не стрімко зростаючи ціни наразі. Біткойн слідує слідом за попередніми двома розділами

Ще раз, з розділим навколо кута — очікується 19 або 20 квітня — легко побачити, як вони захвилюють уявлення на всій довколішній ринок. Фірми Bitwise, Bitfinex та CoinShares віддаловлаштовані крипто, так само і фінансові гравці, включаючи JPMorgan та Standard Chartered.

На практичному рівні розділ біткойна радикально перетворить економіку майнингу біткойна, до того, як CoinShares очікує, що декілька головних операторів будуть боротьба, якщо біткойн не залишитиметься вище $40,000 (до теперішнього часу, так добре).

Standard Chartered, відомий своїми бомбастичними прогнозами цін на крипту в останні роки, тим часом, залишає управління на $100,000 за монету до кінця цього року, частково через те, як далеко розділ може вигнати приобладання та попит на другий.

Ця нерозривна місія можна змінити у будь-який час зокрема, щоб довести, що `минула виконавчі дії не гарантують майбутніх результатів.`

Не важливо який вплив розділів мають (або не мають) на ціни, звернувши увагу на дані, показує, що цикли ринку біткойна замінюються згасанням часу, незважаючи на масштабні капіталовкладення кожні чотири роки.

Небезпека бикіні-біків: що чекати наступного тижня
Небезпека бикіні-біків: що чекати наступного тижня
Бікіні-бики мають бути обачні: ринок вказує на можливі ризики. 📉🤔
Переглянути
Розбіжність ціни Bitcoin та хеш-швидкості: потенційний ралі
Розбіжність ціни Bitcoin та хеш-швидкості: потенційний ралі
Ціна Bitcoin може рости, оскільки хеш-швидкість перевищує ціну. Публічні компанії накопичують BTC, зменшуючи подачу. Протинапрямкові тренди і накопичення гірниками також вказують на можливе зростання ціни. 🚀📈
Переглянути
Bitcoin: критичний рівень для підтримки визначить майбутню цінову динаміку
Bitcoin: критичний рівень для підтримки визначить майбутню цінову динаміку
Bitcoin стоїть перед критичним рівнем $63,000. Утримання ціни вище цього рівня може вказувати на відновлення ринку, втрати - на погіршення ситуації. Аналітики обговорюють можливе змінення напрямку ринку. ⚠️📈 #Bitcoin #криптоаналітика
Переглянути
Накопичення Bitcoin: Fidelity купує понад 5000 BTC, контролюючи понад 176 000 BTC
Накопичення Bitcoin: Fidelity купує понад 5000 BTC, контролюючи понад 176 000 BTC
Fidelity й MicroStrategy збільшують обсяги Bitcoin у своїх портфелях, вкладаючись у криптовалюту. Це свідчить про зростання інституціонального інтересу до BTC. 📈🔒
Переглянути