Протокол Lighthouse для захисту гаманців на Solana

Протокол Lighthouse для захисту гаманців на Solana

Lighthouse Protocol Aims to End Wallet Draining Attacks on Solana

Lighthouse Protocol, ​​ініціатива, що імітує транзакції, має на меті завершити проблеми безпеки, що виникають від використання невідомих смарт-контрактів у Solana. Проект, який наразі знаходиться на стадії тестування і планується бути включеним до більшої кількості гаманців у цьому році, уникатиме виконання будь-якого руху, що несподівано змінює результат транзакції.

Проект Lighthouse для подолання проблеми розливання гаманця на Solana

Lighthouse Protocol, смарт-контракт, призначений для того, щоб зробити середу Web3 на Solana більш зручною для користувачів, планує досягти масової прийнятості пізніше цього року. Ініціатива, яка прагне вирішити проблему розливання гаманця на блокчейні Solana, використовує твердження (інструкції, що прагнуть перевірити коректність припущень, зроблених у транзакції), щоб імітувати зміни, отримані з транзакції.

Наприклад, якщо підписана транзакція прагне відправити 0,1 SOL, але Lighthouse передбачає, що її кінцева мета - розливання вмісту гаманця, виконання цього руху буде невдалим, захищаючи користувача від витіснення. Lighthouse надасть самостійне та відкрите рішення для впровадження цих тверджень, що можуть бути використані у кожному гаманці для запобігання таким атакам.

За словами Slorg, лідера проекту Solincinerator, Lighthouse прагне уникнути різних технік, які використовують атакуючі групи, щоб сприяти масовій прийнятості Solana, дозволяючи менш кваліфікованим користувачам спробувати децентралізовані фінанси без того, щоб бути легкою здобиччю для атакувальників.

Slorg заявив, що мета впровадження Lighthouse перебуває за межами стримування цих інцидентів, і його використання можливе лише на Solana. Він заявив:

Як тільки буде досягнуто початкової мети, щоб усі гаманці використовували Lighthouse (він є відкритим кодом), Є плани розширити його функціонал на сприяння громадському здобутку та безпеці на Solana для всіх.

Slorg заявив, що очікується, що цей інструмент буде впроваджено в гаманці пізніше цього року, але Lighthouse вже є на основній мережі, розгорнутий jac0xb.sol, його основним співробітником, в січні. Він також пояснив, що проект наразі веде переговори з іншими проектами, які зацікавлені включити Lighthouse в свої розробки.

Як ви вважаєте про Lighthouse Protocol? Розкажіть нам у розділі коментарів нижче.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути