Нарістоєві уривки з продажу NFT на Ethereum, Solana та Arbitrum

Нарістоєві уривки з продажу NFT на Ethereum, Solana та Arbitrum

Arbitrum бачить 111% зростання продажів NFT, обігнавши ETH, Solana

Нефунгібельні токени (NFT) на популярних криптоблокчейн мережах, таких як Ethereum (ETH), Solana (SOL) та Arbitrum (ARB), зафіксували вражаючі прирости протягом останніх 24 годин. Статистика відслідковувача ринку Crypto Slam підтверджує відновлений інтерес до NFT.

За даними Crypto Slam, обсяг реальних продажів NFT на мережі Ethereum збільшився на 1.26% до $17,373,122, з участю 9,359 покупців. З іншого боку, обсяг підроблених продажів NFT скоротився на 30.7% до $6,086,428.

У сукупності блокчейн Ethereum побачив загальний обсяг торгів NFT понад $23.45 мільйона за останню добу. На семиденному масштабі загальна сума продажів становила $207.9 мільйона, однак відображала зниження на 13.45%, що передусім було вплинуте вирівнюванням торгівлі.

Тим часом, мережа Solana перевищила Ethereum за обсягом продажів NFT щодо відсоткового зростання з попереднього дня. Зокрема, Solana зареєструвала приріст на 27.6%, з продажами понад $9.28 мільйонів протягом 24 годин від 20,591 покупця.

Однак Solana побачила зростання підроблених угод з NFT, де вирівнювання торгівлі зросло на 5.65% до $1.76 мільйона порівняно з значним зменшенням, зафіксованим для Ethereum. Загальний обсяг продажів NFT на Solana перевищив $11 мільйонів за 24 години та $63.3 мільйона за останні 30 днів.

Тим часом темп зростання обсягу торгівлі NFT на мережі Arbitrum більш ніж удвічі перевищив числа, зафіксовані для Ethereum та Solana. У конкрети Arbitrum бачив вражаюче 111% зростання продажів NFT, фіксуючи $1,212,592 в реальних продажах від 3,415 покупців. Хоча підроблені продажі стрімко зросли на 16%, вони становили лише $1,511.

Аналогічно, на семиденному масштабі блокчейн Arbitrum спостерігав видатне 375% зростання продажів NFT, з угодами понад $5.76 мільйона.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та навчальний характер. Стаття не є фінансовою радою або радою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується бути обережними перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути