Ефір підскочив до $3K: надій на ETF ETH

Ефір підскочив до $3K: надій на ETF ETH

Ефір Рвеся в Повітря: Досягає $3K рубежу, коли зростає надія на ETF ETH

Аналітики Уолл-стріт під керівництвом брокера Bernstein вважають, що є 50% ймовірність затвердження біржових фондів Exchange Traded Funds (ETF) Ethereum до травня в Сполучених Штатах. Ціна Ефіру досягаючи $3k вперше за понад два роки сигналізує початок довгоочікуваного альтсезону.

Ціна Ethereum (ETH) офіційно розпочала гонку до $10,000 після досягнення рубежу в $3k вперше з травня 2022 року. Ціна Ethereum в результаті відновила всі втрати, спричинені обвалом Terra Luna UST. Крім того, щотижневий Relative Strength Index (RSI) зріс вище рівня 70 вперше з травня 2021, підтверджуючи тим самим, що в биків владають ситуацією.

Незвичайно, ціна Ethereum випередила ціну Bitcoin в минулому тижні, остання зросла на 4.4%, а перша більш ніж на 12%. Підвищення ціни Ethereum було приписано покращеним фундаментальним чинникам та збільшеному попиту як з інституційних інвесторів, так і роздрібних трейдерів. Крім того, ETH є основним джерелом ліквідності для більшості токенів web3 та NFT.

Головні причини підйому ціни Ethereum до $3k вперше за два роки

Ціна Ethereum зросла більш ніж на 88% з жовтня минулого року, щоб торгуватися вище $2,900 в середу, завдяки кільком вагомим фундаментальним факторам. В першу чергу, інвестиційні продукти Ethereum зафіксували значні витрати від інституційних інвесторів протягом останніх кількох місяців. Затвердження біржових фондів Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF) в Сполучених Штатах підвищило шанси на незабаром запуск ETF на базі Ether.

Варто відзначити, що ті самі фондові менеджери, які подали заявку та отримали затвердження для біржових фондів BTC на базі пляжйдж, зараз поспішають запропонувати продукти на основі Ефіру. Як недавно повідомлялося CNF, аналітики Bernstein вважають, що є 50% шанс того, що Комісія з цінних паперів та бірж США затвердить біржові фонди Ether до травня.

Ціна Ethereum зазнала помітних приростів у останній час завдяки зростаючій ротації криптовалюти, оскільки все більше інвесторів роблять великі ставки на масову адопцію web3. З огляду на те, що мережа Ethereum вже є дефляційним екосистема за допомогою механізму згорання, подібного до Bitcoin halving, вартість існуючих монет продовжить підніматися.

Тим часом, ціна Ефіру користується буйним перспективним виглядом у останній час, оскільки основні розробники Ethereum розраховують на запуск його найбільшого поновлення з часу Шанхаю під назвою поновлення Денкун у найближчі тижні. Значно, це поновлення Денкун призначене в основному для зниження комісій за транзакції на екосистемі другого рівня Ethereum після proto-dank sharding.

Аналіз ціни ETH і короткострокових цілей

Ціна Ethereum тільки почала свій довгий шлях до параболічного руху, очікуваного пізніше в підтвердженому циклі бикової криптовалюти. З технічної точки зору, власники ETH мають стимул для підйому вище $3,000 у найближчі місяці.

Згідно з останніми ринковими даними, ціна ETH зросла понад 25% за останні два тижні, щоб торгувати приблизно на рівні $2,940 в середу.

Kenny Hearn, головний інвестиційний директор SwissOne Capital, зауважив;

Ми дуже близькі в цьому русі до рівнів навколо $3,150-$3,300. Наступний рівень після цього буде $3,600, і ми вважаємо, що це досить легко досяжне в найближчий місяць, оскільки альти продовжують наздоганяти.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути