Голова Coinbase: Установи починають тримати криптовалюту

Голова Coinbase: Установи починають тримати криптовалюту

Голова компанії Coinbase: Кожна установа тепер починає тримати криптовалюту

Голова компанії Coinbase Браян Армстронг заявив, що `кожна установа тепер починає тримати криптовалюту`, підкреслюючи, що `клас активів стане стандартною частиною кожного диверсифікованого портфеля`. Більше того, виконавчий директор зауважив, що установи в кінцевому підсумку будуть використовувати криптовалюту іншими способами, такими як `тримання її на балансі, оплата постачальників, заробітна плата`. Браян Армстронг ділиться виглядом на криптовалюту

Голова компанії Coinbase Браян Армстронг поділився своїм виглядом на галузь криптовалют та очікуваним впливом своєї біржі від іншожданих біткоїнових фондів (ETF) під час телефонного дзвінка з прибутками за четвертий квартал минулого тижня.

`Ми завжди говорили, що ETF буде переможцем для Coinbase, і зараз ми бачимо, як це відбувається на нашій платформі`, - пояснив Армстронг, розширюючи:

Так от, у підготовці до запуску, ми виграли 8 з 11 завдань з кастодії біткоїну з винагороди від учасників, і на сьогоднішній день Coinbase Custody становить близько 90% з $36 мільярдів активів в біткоїнових ETF в результаті.

`Це відкриє нові пулі капіталу для інвестицій у криптосистему з головною роллю Coinbase у цьому. Ми заробляємо дохід, не лише на кастодії, але й на торгівлі та фінансуванні`, - підкреслив голова Coinbase. `Ми вже бачили великий попит, оскільки біткоїн зараз є другим за величиною товарним ETF у США, перевершуючи срібло`.

Армстронг продовжував:

Так от, в цій галузі ми бачили понад $4 мільярда чистих витоків у біткоїнові ETF. Біткоїнові ETF побили рекорди.

`Коли золото запустилося у листопаді 2004 року, йому знадобився рік, щоб досягти $3 мільярдів. Ці ETF зробили це за кілька тижнів. Так от, це дійсно неймовірний початок`, - деталізував голова компанії Coinbase. `Це дійсно тільки початок. Зараз ми бачимо, як деякі з цих учасників подали заявки на ETF для ефіру, наприклад. Нас назвали кастодією в п`яти з восьми заявок на ETH ETF`.

Пояснюючи `головні пріоритети` Coinbase на цей рік, Армстронг зазначив: `Нашим першим пріоритетом буде збільшення доходів, особливо зростання двох наших найбільших джерел доходу, комісій за торгівлю та стабільних монет ... Нашим другим пріоритетом буде продовження стимулювання корисності в криптосистемі ... Нарешті, ми будемо продовжувати стимулювати визначеність регуляторів для галузі`.

Відповідаючи на турботи щодо канібалізації, Армстронг описав: `Для тих, хто хвилюється за канібалізацію, ETF були позитивними для галузі, що було додатковим для Coinbase.` Він висловив свою думку:

Що ще важливіше - кожна установа тепер починає тримати криптовалюту, й клас активів стане стандартною частиною кожного диверсифікованого портфеля.

Фінансова система офіційно приймає криптовалюту. Це дійсно добре, і Coinbase є найбільш довіреним партнером в цьому відношенні`, - додав Армстронг. Підкреслюючи, що наразі він не бачив жодної канібалізації, виконавчий директор наголосив: `Ми спостерігаємо підвищений рівень залученості та чистих витоків як у роздрібному, так і у інституційному сектору на даний момент в першому кварталі. Таким чином, на мою думку, ETF є тільки позитивним чинником`. Голова компанії Coinbase поділився далі:

І що більше установи вчаться експериментувати з криптовалютою, чи то через ETF, чи будь-яким іншим шляхом, тим краще, оскільки вони кінцевому підсумку будуть використовувати її іншими способами - тримання на балансі, оплата постачальникам, заробітна плата.

Ми хочемо, щоб криптовалюта приводила до ще більшого частки глобального ВВП. Нам треба дістати це за допомогою кожної можливості, що є. Тому ETF є надзвичайно позитивними, я вважаю, для нашого бізнесу`, - підсумував Армстронг.

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути