Прогноз ціни Ethereum: ETH підбирається до $3k

Прогноз ціни Ethereum: ETH підбирається до $3k

Прогноз ціни ETH: Аналітики кажуть, що $3k `відносно невелика перешкода`

Ціна Ethereum (ETH) досягла $3,005 на Coinbase у вівторок, піднімаючись до найвищого рівня з квітня 2022 року. Приблизно 879,000 адрес були в убиток і можуть продати ціну перевищують цей рівень. Хоча ETH впала нижче психологічного рівня, аналітики вказують на $3k як на `відносно невелику перешкоду`.

Ціна Ethereum (ETH) піднялася до психологічного рівня $3,000 вперше за майже два роки вівторок, 20 лютого. Вартість криптовалюти зросла з мінімумів у $2,880 до досягнення $3,005 на Coinbase і $3,003 на Binance. Ціна ETH та перешкода у $3k

Позитивні перспективи Ethereum, які приходять на фоні значного руху понад 25% протягом останніх двох тижнів, означають, що кілька адрес Ethereum, які були у втраті, змогли стати прибутковими.

Це, з свого боку, вказує на потенційний відступ другої за ринковою капіталізацією криптовалюти, якщо ці адреси вирішать продати або вийти у `нуль`. Це може призвести до того, що ETH знову торгуватиметься на рівнях підтримки, можливо нижче за $2,900, перед тим як підскочить до вищих рівнів цін.

Згідно з IntoTheBlock, онлайн-картина для ETH на рівні $3k показує, що це повинно бути `відносно невеликою перешкодою` для биків.

Хоча аналіз онлайн-даних показує, що понад 16 мільйонів адрес ETH, або приблизно 14,7% валютних гаманців, все ще знаходяться у втраті з цінами нижче $3k, більше 83% знаходяться в прибутку. З урахуванням цього, 879 тисяч адрес, ймовірно, стануть прибутковими понад $3k, може не відігравати велику роль. Однак може все ще бути деяка боротьба, щоб перейти $3,400. ETH дуже близька до прориву $3k. Ось як виглядає картина на ланцюжку👇

  • Усього понад 16 мільйонів адрес ETH все ще у втраті (~14,7%).
  • Приблизно 879 тисяч адрес стануть прибутковими, якщо Ethereum перейде $3k.
  • Ці адреси мають...

ETH торгувалася на максимуми $4,800 під час попереднього бичого ринку, і аналітики закликали до прориву понад $5,000 у найближчі місяці. Потенційне затвердження першого спотового фонду, пов`язаного з Ethereum (ETF) у США, та розвиток мережі на тлі оновлення Dencun можуть бути ключовими катализаторами.

На момент написання, ETH/USD торгувалася приблизно на рівні $2,924 на Binance.

Ціна Ethereum на щоденному графіку. Джерело: TradingView

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути