Наближення Ethereum до нового історичного максимуму

Наближення Ethereum до нового історичного максимуму

Чи цей показник Ethereum (ETH) вказує на наближення до нового історичного максимуму?

Ціна Ethereum (ETH) вибилася з комбінації довгострокових рівнів опори на цьому тижні, майже дійшовши до рівня $3000.

Чи це свідчить про початок взлету Ethereum, що в кінцевому рахунку приведе його до нового історичного максимуму? Давайте визначимося! Індикатор Ethereum Дає Биковий Сигнал

Технічний аналіз щотижневої шкали показує, що ціна ETH стрімко зростала з жовтня 2023 року.

На минулому тижні вона вибилася з довгострокової горизонтальної зони, яка виступала як підтримка і опір з червня 2021 року. Вибивка ETH призвела до рівня $2984 вчора, найвищого з квітня 2022 року.

Що Говорять Аналітики?

Криптовалютні трейдери та аналітики на X позитивно оцінюють майбутній тренд Ethereum.

CryptoMichNL вважає, що ETH перевершить Bitcoin (BTC) у наступному вгорі.

“#Ethereum на рівні $2980. Цинічні звуки, що Ethereum нічого не принесе, оскільки він тільки спускався униз. Це все ще великий період для ротації з Bitcoin на Ethereum. Вгору момент продовжується в Ethereum, а не в Bitcoin” – він заявив.

Врешті-решт, Візантійський Генерал зауважує, що як ціна ETH, так і інтерес рухаються вгору з однаковою швидкістю. Прогноз Ціни Ethereum: Новий Історичний Максимум Наближається?

Детальне розглядання цінової динаміки з травня 2022 року демонструє всі ознаки імпульсивного вгорого руху.

Минулого тижня ціна ETH пройшла два важливих рівня опори. Перший – це висхідна лінія опору висхідного паралельного каналу, який існує з моменту мінімуму. ETH нанизав дві невдалі спроби вибивання до цього часу.

Друга опора – середина довгострокового діапазону (білого), існуючого з 2021 року.

Таким чином, цінова динаміка Ethereum та показники індикатора вказують на те, що продовження вгорого руху є імпульсивним та в кінцевому рахунку приведе до нового історичного максимуму. Високим діапазоном є $4000, що на 35% вище поточної ціни ETH.

Незважаючи на цей биковий прогноз ціни ETH, закриття нижче рівня $2700 може призвести до майже 20% падіння до середини каналу на рівні $2500.

Для останнього аналізу крипторинку BeInCrypto, перейдіть сюди.

Відомості про Відмову

Згідно з рекомендаціями Проекту Довіри, ця стаття про аналіз цін надається лише для інформаційних цілей і не повинна розглядатися як фінансові або інвестиційні поради. BeInCrypto прагне до точного, безпристрасного повідомлення, проте умови ринку можуть змінюватися без попередження. Перед робленням фінансових рішень завжди проводьте власне дослідження та консультуйтесь з професіоналом. Зауважте, що наші Терміни та Умови, Політика конфіденційності та Відмови були оновлені.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути