Тренд на Ethereum: чому він може випередити Bitcoin

Тренд на Ethereum: чому він може випередити Bitcoin

Аналітик стверджує, що моментум перейде на користь Ethereum, передбачаючи ротацію капіталу в альткоїни

Відомий криптотрейдер вважає, що Ethereum (ETH) та альткоїни незабаром відіймуть увагу від Bitcoin (BTC).

У новому відео-огляді криптостратег Міхаель ван де Поппе повідомляє своїм 162 000 передплатникам на YouTube, що вважає, що час для блукати Ethereum вже практично настав.

Аналітик згадує оновлення Денкун Ethereum, яке спрямоване на зниження комісій за транзакції на 2 рівні, та хайп навколо можливого схвалення ETF-фондів, пов`язаних з Ether, як позитивні катализатори для провідної платформи смарт-контрактів.

`Я думаю, що моментум буде перенаправлятися на користь Ether.

Макроекономічні події, які відбуватимуться, важливо розуміти. Макроекономічні події в тому сенсі, що інфляція буде стійкою, можливо, вони відкладуть зниження процентних ставок.

Оновлення Денкун відбувається на Ефірі, що є позитивним впливом на 2 рівні, що прискорює зростання вартості Ether ще більш і він суттєво відставав.

І я думаю, що, враховуючи те, що Френклін Темплтон також зацікавлений у поданні заявки на пункт Ether ETF, я думаю, що Єфір ETF візьме на себе моментум.

Наприкінці минулого місяця глобальний інвестиційний гігант Френклін Темплтон подав заявку до Комісії з цінних паперів та бірж США на ETF-фонд Ethereum для пунктового ринка.

На момент написання Ethereum коштує 2918 доларів, що на 4% більше протягом останнього дня.

Оцінюючи решту крипторинку, ван де Поппе вважає, що трейдери перерозподілять свої прибутки з Bitcoin на альткоїни, оскільки він вважає, що потенціал зростання для BTC обмежений на поточних рівнях.

`Якщо ринки коригуються через те, що біткоїн коригується, я думаю, що Ефір скоригується менше, так що це означає, що пара Біткоїн (ETH/BTC) піде вгору. Якщо це вірно, ви знаєте зовсім на певні підстави, що Біткоїн досягає піку, що означає ротацію частково на USDT, щоб використовувати її для купівлі спаду на альткоїнах, плюс EV, але також ротація на альткоїни вже має сенс.`

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути