Near Protocol: прорив чи падіння?

Near Protocol: прорив чи падіння?

Курс Near Protocol консолідується у межах бульового прапорця, що свідчить про можливість ретесту до рівня $6,50 з подальшим зростанням на 123%. Інвестори можуть мати можливість накопичити NEAR між $3,33 та $3,50 до прориву. Закриття чотирьохгодинної свічки нижче $2,75 створить нижчий мінімум і скасує бульвістичну гіпотезу.

Cтаном на відчину, NEAR ціна показує стійкість до зниження, незважаючи на волатильність ринку та краткострокові падіння ціни Bitcoin. Як наслідок бокового руху, NEAR сформував бульвістичну модель продовження, яка може призвести до трьохзначного прориву. NEAR Protocol створює передумови для ралі.

Навантаження бульвістичного прапорця, як видно на графіку нижче, складається з прапорного жердина і прапорця, які є 123% зростанням і 38% спадом. Прорив відбудеться, якщо Near Protocol ціна зробить рішуче закриття чотирьохгодинної свічки вище верхнього рівня прапорця приблизно на $3,75. Однак, ідеальним вважається подолання перешкоди на рівні $3,90, що підтвердить початок бульвістичного ралі для NEAR.

В такому випадку бульвістичний прапорець передбачає 123% зростання, яке відповідає висоті жердиною прапорця, додану до точки прориву, що ставить ціль на рівень $6,50.

Незважаючи на те, що мета прориву є амбіційною, інвесторам потрібно бути терплячими, оскільки ралі може зіткнутися зі значними сопротивлениями на щотижневому рівні опори на рівні $5,87.

Утримання оптимістичного погляду має логічний сенс через нинішню консолідацію та ринкові умови, але інвесторам слід тісно спостерігати за рівнем $2,75. Якщо ціна Near Protocol зробить рішуче закриття чотирьохгодинної свічки нижче рівня $2,75, це створить нижчий мінімум і скасує бульвістичну гіпотезу.

Цей сценарій може привернути продавців для фіксації прибутків та зниження альткоінів. В результаті токен NEAR може наблизитися до підтримуваної області на рівні $2,57 до $2,70. Розкол цих рівнів може, однак, спровокувати 19% падіння на наступну ключову опору на рівні $2,07.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть