Найприбутковіша гра у стилі фентезі на блокчейні Ethereum

Найприбутковіша гра у стилі фентезі на блокчейні Ethereum

Ethereum Game ‘Fantasy Top‘ Now One of Crypto`s Most Profitable Apps

Fantasy Top, гра у стилі фентезі наподобі футболу, яка перетворює впливових користувачів Crypto Twitter на торгові картки, отримала хвилю уваги з моменту запуску всього тиждень тому на мережі другого рівня Blast. Фактично, вона заробляє так багато грошей на комісіях та доходах, що тепер включена в ті ж розмови, які оточують багато провідних блокчейн мереж.

Протягом останнього тижня Fantasy Top була п`ятою найбільш прибутковою криптопротоколом, згідно з даними, відстеженими за допомогою DefiLlama, з $9.31 мільйонами вартості ETH. Цей дохід було зароблено на продажі пакунків карток NFT та отриманні частки з угод через свій вторинний ринок.

Лише Bitcoin ($22.1 мільйонів), Ethereum ($21.6 мільйонів), протокол рідинного укупорення Lido ($18.2 мільйонів) та децентралізована біржа Uniswap ($15.9 мільйонів) заробили більше комісійного доходу протягом цього періоду. І за останні 24 години Fantasy Top займає сьоме місце з приблизно $925,000 доходу, коли мережі Tron і Solana піднімаються вище за щоденним підсумком.

Fantasy Top швидко стала сенсацією у криптопрому, особливо на Crypto Twitter, оскільки вона базується на і побудована навколо соціальної мережі. 120 унікальних `героїв` гри, які були перетворені на торгові NFT на мережі другого рівня Ethereum - Blast, всі базуються на відомих індустрійних трейдерах, інвесторах, аналітиках та творцях контенту.

Так само, як у фентезі спортивних ігор - і особливо у версіях на основі NFT, таких як футбольна гра Sorare - учасники Fantasy Top повинні створити склад своїх власних героїв, і їм буде нараховано бали в залежності від зреальнізованого зв`язку з Twitter (також відомого як X) інфлюенсерів у питанні.

Багато героїв гри, які стосуються гри, також самі грають у гру, що привертає увагу і витрати у процесі. І на це є вагома причина: їм платять частку від усіх продажів упаковок і комісій за угоди на вторинному ринку.

Пізно у понеділок, гра виплатила $1.25 мільйона в Ethereum (ETH), розподілених між героями, а також, можливо, мільйони доларів в Blast Gold - бали для майбутнього токену BLAST airdrop. І це було за менше ніж тиждень гри з моменту запуску головної мережі. Ця сума, звісно, була б з усього вказаного вище доходу.

Однак реалізація Fantasy Top не обійшлася без викликів. У середу творці гри заявили, що вони передчасно завершили перший внутрішнігровий `Основний конкурс`, який почався в понеділок, через те, що показники залучення соціального контенту героїв були маніпульовані і підняті - очевидно через автоматизованих ботів.

Fantasy Top каже, що незабаром поділиться результатами конкурсу, а також подробицями про те, як вона планує вирішити проблему ботінгу у майбутньому.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть